Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.717
Jesi ti beše položio?Gde u bibliji piše da čovek upravlja automobilom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti beše položio?Gde u bibliji piše da čovek upravlja automobilom?
Volim ja njih, vole i one mene.Kurvanje, ti se seksas sa zenama lakog morala i potencijalnim polnim bolestima iz zadovoljstva i strasti a ne iz ljubavi.
Pa upravo sam hteo tu temu da podignem na viši duhovni nivo.Jesi ti beše položio?
Ne, ti njih iskoristis kao krpe, a i one tebe, posle se vise ne vidite. Ljubav je kada brines o nekome do koga ti je stalo. Brines o svojoj zeni da joj je lepo, brines o deci, o majci. Kako mozes da brines o kurvici koju si sreo pre pola sata?Volim ja njih, vole i one mene.
Ljubav je kad daješ, kad deliš, kad pružaš![]()
Dakle, ako se sexam sa više žena, onda se kurvam, a ako pamprčim jednu ženu, onda je to OK?Kurvanje, ti se seksas sa zenama lakog morala i potencijalnim polnim bolestima iz zadovoljstva i strasti a ne iz ljubavi.
Ako pamprcis svoju zenu onda je to ekstra. Mozes koliko hoces, sto vise to bolje.Dakle, ako se sexam sa više žena, onda se kurvam, a ako pamprčim jednu ženu, onda je to OK?
Ko kaže da se više ne vidimo?Ne, ti njih iskoristis kao krpe, a i one tebe, posle se vise ne vidite. Ljubav je kada brines o nekome do koga ti je stalo. Brines o svojoj zeni da joj je lepo, brines o deci, o majci. Kako mozes da brines o kurvici koju si sreo pre pola sata?
A sta ako ja postanem vozac formule 1 i budem bolji od Hamiltona. A sta bi bilo kada bi bilo..Ko kaže da se više ne vidimo?
A ako se vidimo, pa brinemo jedni o drugima?
Sada ne.Dačo, imaš li ti devojku?
E a neki to doživljavaju drugačije. Misle nešto tipa ma ima toga koliko hoćeš i nije strašno ako malo prospeš. Misle ovako - da je normalno da se ne prosipa čovek bi mogao da napravi milione dece, a to nije dobro niti će se desiti. I onda kad već ima daj da sebi malo ugodnim, da uživam malo, kao kad recimo deliš nešto sa drugom osobom makar ona bila i na ekranu. I verovao ili ne, ovo mi jedna žena rekla! Da, da!Prvo se covek zapita za sta sluzi polni organ koji ima. Za reprodukciju, da sa njime stvori novo bice. A neko uzme svoje seme i prospe u wc solju, nesto sto moze da stvori novo bice. To nije logicno. Seks sa partnerom je sa druge strane normalan, cak i sa zastitom ako nisu sigurni da zele decu i dalje pa koriste taj odnos da se zblize.
To je okej jer ne mozes kontrolisati.E a recimo polucija?
Laku noc. Na vreme spavas, svaka cast.Dačo, rado bih dalje pisao s tobom, ali moram daa idem.
@Зоки - odmeni me
Laku noć!
P.S. Nađi devojku.
A sta ako padnem u depresiju jer nemam devojku?To je okej jer ne mozes kontrolisati.
Nemoj da se blamiras kao da si Neca Smeca. Radi nesto pametno i devojka ce ti sama doci..A sta ako padnem u depresiju jer nemam devojku?
Ja se trudim al ne ide.Nemoj da se blamiras kao da si Neca Smeca. Radi nesto pametno i devojka ce ti sama doci..
To je bilo namenjeno DačiNašo, hvala svejedno.
Pitam se koja je kazna u paklu zbog drkanja.
Nada me se da nije kao Homer kad je hteo da kazni Barta zbig pusenja i naterao ga da popusi ceo magacin cigara. Sad ces da drkas za vjek i vjekovma.