Golub
Elita
- Poruka
- 17.897
Što se ne oženiš?Ne brate. Nemam zenu. Pre jesam dok sam ziveo neznabozackim zivotom. Vukao se u vezama bez cilja, sve je to propalo posle.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se ne oženiš?Ne brate. Nemam zenu. Pre jesam dok sam ziveo neznabozackim zivotom. Vukao se u vezama bez cilja, sve je to propalo posle.
Pa hocu, samo da se pojavi prava. Necu na silu da ozenim neku pa posle krv da mi pije.Što se ne oženiš?
E da ti znaš kakve se misli tek njima motaju po glavi, mi smo male bebe. Nije inkviziciju izmislila neka sexualna radnica (stavlja mi zvezdice kad napišem *****), nego kaluđeri zatvoreni u samostanu.Kad bi ovi cistunci znali samo kakve se misli sve motaju po glavi...
Haha da da. Pec pecE da ti znaš kakve se misli tek njima motaju po glavi, mi smo male bebe. Nije inkviziciju izmislila neka sexualna radnica (stavlja mi zvezdice kad napišem *****), nego kaluđeri zatvoreni u samostanu.
Prave su sklonije ispijanju krviPa hocu, samo da se pojavi prava. Necu na silu da ozenim neku pa posle krv da mi pije.
Pa se um ubrza do beskonačnostiMalo reziras malo glumis.