- Poruka
- 64.431
I to u fazonu Alisa Kupera.Roller coaster!
UuuuUUuu, UUuuu!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to u fazonu Alisa Kupera.Roller coaster!
UuuuUUuu, UUuuu!
Zamišljam... : )I to u fazonu Alisa Kupera.
A sta radi ova plamena glava iza? Jel i nju boli od vatre?
Ona ti przi ganglije i dusu..A sta radi ova plamena glava iza? Jel i nju boli od vatre?
Civece zamisli da ti neko przi ganglije za uvek. Znaci nije 5 minuta, dva dana, 100 godina, nego brate za uveeeeeeek. I to je kazna od tvorca zbog drkanja koji se inace izjasnjava da te voli.Utešna misao, na ovu hladnoću.
Ne, svako ce dobiti kaznu za svoje grehe. A posle ti dusa bude unistena i nema te. To je to. Pravednici budu vaksrnusti na vecni zivot i uzivanje. Ti sam biras. Logicno je da ako si dobar covek u ovo zivotu, dobijes mesto kod Boga. A ovi drugi dobijaju kartu u jednom pravcu za Jezero Ognjeno.I je li Daco, ovako za uvek?
Zamišljam...Civece zamisli da ti neko przi ganglije za uvek. Znaci nije 5 minuta, dva dana, 100 godina, nego brate za uveeeeeeek. I to je kazna od tvorca zbog drkanja koji se inace izjasnjava da te voli.
I kako uzivaju ovi u vecnom zivotu?Ne, svako ce dobiti kaznu za svoje grehe. A posle ti dusa bude unistena i nema te. To je to. Pravednici budu vaksrnusti na vecni zivot i uzivanje. Ti sam biras. Logicno je da ako si dobar covek u ovo zivotu, dobijes mesto kod Boga. A ovi drugi dobijaju kartu u jednom pravcu za Jezero Ognjeno.
Putuje gde zele, uzivaju u prirodi, zdravoj hrani, druzenju, itd. U lepim stvarima.I kako uzivaju ovi u vecnom zivotu?
Brate to dosadno.Putuje gde zele, uzivaju u prirodi, zdravoj hrani, druzenju, itd. U lepim stvarima.
Tu je problem, ako ti ove stvari ne postanu zanimljive mislim sa ti je rostiljada jedina opcija.Brate to dosadno.
A sto je bas putovanje rajska aktivnost. Sto nije na pr zalivanje cveca? Ili koktel parti na nekoj plazi? Ili neki kinky koktel parti na plazi?Tu je problem, ako ti ove stvari ne postanu zanimljive mislim sa ti je rostiljada jedina opcija.
Pa sta radim kad ne dobijem nista? Cekam u hodniku za vjek i vjekovma?Predjite na Judaizam...
Stariji je od hriscanstva, a i tamo nakon smrti nema kazne, niti pakla, vec samo nagrada ili ne dobijes nista.
Pa kada bi moglo da se bira sta bude na kraju.. Nema biranja, zna se sta ce biti..Predjite na Judaizam...
Stariji je od hriscanstva, a i tamo nakon smrti nema kazne, niti pakla, vec samo nagrada ili ne dobijes nista.
Đes' Dačo, ebeš li šta?Pa kada bi moglo da se bira sta bude na kraju.. Nema biranja, zna se sta ce biti..
Šo bi reko Toma Vejts - "hell is boiling over and heaven is full "Predjite na Judaizam...
Kakve bajke? Nema nikakve bajke. Masturbacija je greh.Nadam se da zaebava narod.Posto moje dete od sest godina ima ozbiljnije shvatanje religije.Ovo bajke.
A što se ti zapanjuješ kad te pitam ebeš li šta?Kakve bajke? Nema nikakve bajke. Masturbacija je greh.
Ne brate. Nemam zenu. Pre jesam dok sam ziveo neznabozackim zivotom. Vukao se u vezama bez cilja, sve je to propalo posle.A što se ti zapanjuješ kad te pitam ebeš li šta?
Nisam te pitao da li drkaš.
Dakle - ebeš li šta? Mislim onako bogoumilno, u cilju pravljenja malih Dačića, nikako u cilju zadovoljavanja niskih strasti pohotnih bludnica