Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.421
I ko si na kraju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema problema...Ma ne, nije to trebalo da bude uvredljivo, nego se svaki dan iznenadim novim nickovima a ne znam više ko je ko. Sorry ako je zvučalo tako.
Ja sam ...ja.I ko si na kraju?
E sto se mene tice tema je ok.Naravno ...Repriziranje gledanja samokažnjavanja je vrlo edukativno,.
Jese znamo? Jesmo na ti?Ja sam ...ja.
Što da ne?E sto se mene tice tema je ok.
Pa to nije zdravo a ni pozeljno opet. Svaki alkohol je nezdrav.a ko pije umereno..ne napijamo se svi
Mogli bismo biti.Jese znamo? Jesmo na ti?
A korona?Pa to nije zdravo a ni pozeljno opet. Svaki alkohol je nezdrav.
Pa daŠto da ne?
Ne slažem se .Ja pivo redovno konzumiram zbog B vitamina.Pa to nije zdravo a ni pozeljno opet. Svaki alkohol je nezdrav.
To i zborim.
Korona je zdrava...Prosvetli i um i telo.A korona?
A Toyota Korola je dobar auto, ne kvari seA korona?
I kamen u parku ima neke minerale, ne znaci da ga treba jesti kako bih uneli. Imas zitarice pune B vitamina.Ne slažem se .Ja pivo redovno konzumiram zbog B vitamina.
Jedem ja i kamen.I kamen u parku ima neke minerale, ne znaci da ga treba jesti kako bih uneli. Imas zitarice pune B vitamina.
To je tacno, ima dosta proteina..Jes, kažu neke žene da je i ***** pun nekih proteina, samo treba se iscedi.
Ne moženikada toliko da se iscedi da bi se došlo do proteina , tako da uzaludno je cediti.Jes, kažu neke žene da je i ***** pun nekih proteina, samo treba se iscedi.
Pa to nije zdravo a ni pozeljno opet. Svaki alkohol je nezdrav.
Kakav je ukus?To je tacno, ima dosta proteina..
To pitaj neku kurvicu.Kakav je ukus?