HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
I koliko uzimate za ruke?
sto somića lira po orgazmu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I koliko uzimate za ruke?
Ako gledaš tako onda smo svi u neku ruku vampiri? Mada moderan vampir danas ne sisa krv, moderan vanpir sisa ***** i gej je...Izbegavaš vino, namerno ili ne? Zar i to nije stvorio Bog; a Isus reče da je to njegova krv... U čemu je razlika? Sve se može zloupotrebiti, na kraju krajeva, pa i dobar čovek...
Vino koje se pominje u Bibliji je sok od grozdja, na originalnom prevodu se koristi rec "tiros" sto predstavlja svezi sok od grozdja. To je primer kako covek sve zloupotrebi, umesto da popije svezi sok od grozdja koji ima lep i ukus i plus je zdrav, on uzme vino i pusti da se ukvari, da fermentise, i da postane alkohol od koga se napije i poludi, i plus naskodi zdravlju. Tako i sa ostalim stvarima, Bog stvori biljke za razne stvari a mi ih uzmemo i napravimo drogu..Izbegavaš vino, namerno ili ne? Zar i to nije stvorio Bog; a Isus reče da je to njegova krv... U čemu je razlika? Sve se može zloupotrebiti, na kraju krajeva, pa i dobar čovek...
Ne budi isključiv, Zoki.Ne sprdajte se, košta će vas ko svetog p
Ako gledaš tako onda smo svi u neku ruku vampiri? Mada moderan vampir danas ne sisa krv, moderan vanpir sisa ***** i gej je...
Važi...Vino koje se pominje u Bibliji je sok od grozdja, na originalnom prevodu se koristi rec "tiros" sto predstavlja svezi sok od grozdja. To je primer kako covek sve zloupotrebi, umesto da popije svezi sok od grozdja koji ima lep i ukus i plus je zdrav, on uzme vino i pusti da se ukvari, da fermentise, i da postane alkohol od koga se napije i poludi, i plus naskodi zdravlju. Tako i sa ostalim stvarima, Bog stvori biljke za razne stvari a mi ih uzmemo i napravimo drogu..
Imas u prvoj knjizi Mojsijevoj kada Josifa odvode u Egipat. Tamo je bio Faraon koji je imao pekara i peharnika. Taj peharnik mu je cedio grozdje u pehar, i to je bilo sveze. Kasnije su se oni nasli u zatvoru. Josif, peharnik, i pekar. Pekar i Josif su izbavljeni, a peharnika je ubio Faraon kasnije.Važi...
Ima li u Bibliji recept za taj sok, pa tvrdiš sa sigurnošću?
Imas i drugi termin koji se odnosi na alkoholno vino. I tada su ga ljudi pravili, sto ne znaci da je to dobro.I reče Bog: Dao sam vam grožđe, ali ga nemojte ukiseliti, već samo pravite sokiće od njega. Bez konzervansa, naravno.
Vino koje se pominje u Bibliji je sok od grozdja, na originalnom prevodu se koristi rec "tiros" sto predstavlja svezi sok od grozdja. To je primer kako covek sve zloupotrebi, umesto da popije svezi sok od grozdja koji ima lep i ukus i plus je zdrav, on uzme vino i pusti da se ukvari, da fermentise, i da postane alkohol od koga se napije i poludi, i plus naskodi zdravlju. Tako i sa ostalim stvarima, Bog stvori biljke za razne stvari a mi ih uzmemo i napravimo drogu..
Ne dirajte mi vampire!Ne budi isključiv, Zoki.
I statomodni vampiri su bili, i mogu biti gej.
Vidiš, i sisanje drugih može biti samozadovoljavanje. Uglavnom sve i jeste. Ili se životi, ponajviše, oko toga i vrte.
Tačno!I ne sudite drugome za drkanje jer ce biti sudjeno vama.
Ko si sad ti jeote, ja više nikoga ne poznajem ovde, ne znam ni s kim mogu na ti...Ne dirajte mi vampire!
I ne drkajte nikome jer ćete biti izdrkani .I ne sudite drugome za drkanje jer ce biti sudjeno vama.
A ko si pa ti?Ko si sad ti jeote, ja više nikoga ne poznajem ovde, ne znam ni s kim mogu na ti...
Ave sto drka nice iz zemlje.I ne drkajte nikome jer ćete biti izdrkani .
Samokažnjavanje se može gledati , čak je i preporučljivo...Nego ja se pitam tu, posto videh da se neki samokaznjavaju zbog greha masturbatacije, mogu li barem to da gledam?
I otvara latice koje drkaju dalje.Ave sto drka nice iz zemlje.
U do jaja. A da snimim da imam i za posle?Samokažnjavanje se može gledati , čak je i preporučljivo...
Ma ne, nije to trebalo da bude uvredljivo, nego se svaki dan iznenadim novim nickovima a ne znam više ko je ko. Sorry ako je zvučalo tako.A ko si pa ti?
Naravno ...Repriziranje gledanja samokažnjavanja je vrlo edukativno,.U do jaja. A da snimim da imam i za posle?