Sam0zadovoljavanje

Ne sprdajte se, košta će vas ko svetog petra bekendex
Izbegavaš vino, namerno ili ne? Zar i to nije stvorio Bog; a Isus reče da je to njegova krv... U čemu je razlika? Sve se može zloupotrebiti, na kraju krajeva, pa i dobar čovek...
Ako gledaš tako onda smo svi u neku ruku vampiri? Mada moderan vampir danas ne sisa krv, moderan vanpir sisa ***** i gej je...

Poslednja izmena:
Izbegavaš vino, namerno ili ne? Zar i to nije stvorio Bog; a Isus reče da je to njegova krv... U čemu je razlika? Sve se može zloupotrebiti, na kraju krajeva, pa i dobar čovek...
Vino koje se pominje u Bibliji je sok od grozdja, na originalnom prevodu se koristi rec "tiros" sto predstavlja svezi sok od grozdja. To je primer kako covek sve zloupotrebi, umesto da popije svezi sok od grozdja koji ima lep i ukus i plus je zdrav, on uzme vino i pusti da se ukvari, da fermentise, i da postane alkohol od koga se napije i poludi, i plus naskodi zdravlju. Tako i sa ostalim stvarima, Bog stvori biljke za razne stvari a mi ih uzmemo i napravimo drogu..

Ne sprdajte se, košta će vas ko svetog p

Ako gledaš tako onda smo svi u neku ruku vampiri? Mada moderan vampir danas ne sisa krv, moderan vanpir sisa ***** i gej je...
Ne budi isključiv, Zoki.
I statomodni vampiri su bili, i mogu biti gej.
Vidiš, i sisanje drugih može biti samozadovoljavanje. Uglavnom sve i jeste. Ili se životi, ponajviše, oko toga i vrte.

Vino koje se pominje u Bibliji je sok od grozdja, na originalnom prevodu se koristi rec "tiros" sto predstavlja svezi sok od grozdja. To je primer kako covek sve zloupotrebi, umesto da popije svezi sok od grozdja koji ima lep i ukus i plus je zdrav, on uzme vino i pusti da se ukvari, da fermentise, i da postane alkohol od koga se napije i poludi, i plus naskodi zdravlju. Tako i sa ostalim stvarima, Bog stvori biljke za razne stvari a mi ih uzmemo i napravimo drogu..
Važi...
Ima li u Bibliji recept za taj sok, pa tvrdiš sa sigurnošću?
:D

Važi...
Ima li u Bibliji recept za taj sok, pa tvrdiš sa sigurnošću?
:D
Imas u prvoj knjizi Mojsijevoj kada Josifa odvode u Egipat. Tamo je bio Faraon koji je imao pekara i peharnika. Taj peharnik mu je cedio grozdje u pehar, i to je bilo sveze. Kasnije su se oni nasli u zatvoru. Josif, peharnik, i pekar. Pekar i Josif su izbavljeni, a peharnika je ubio Faraon kasnije.

a ko pije umereno..ne napijamo se svi

Back