Sam svoj majstor

spavach

Iskusan
Poruka
6.349
ajmo macho muskarci..malo da podijelimo iskustva i pokazemo zenskoj celjadi da nismo metiljavi, da znamo koristiti prstice..:mrgreen: ne, ovo nije tema o spremanju hrane..znam da po pravilu ko otvori temu trebo bi dati neki doprinos..malo kasnije cu postaviti slike obecavam..jedna osobina koju muskarac mora da ima da bi privuko zenu jeste da mora biti uspjesan..znaci, ko sto kaze naslov, tema automobili..da podijelimo iskustva, slike vezano za popravku nasih ljubimaca i tako dokazemo zenama da smo uspjesni, da znamo stediti kucni budzet i novac koji bi dali majstorima ustvari mozemo iskoristiti i izvesti ljepsu polovinu na veceru..

clanice tj zenski rod, niste zapostavljeni..takodje mozete i vi da ucestvujete jer znam da ima djevojaka, zena koje su takodje sposobne da odrade neke popravke..

pucajte slike..
 
makaze brisaca..

Fie67Z5.jpeg

BJLxV2Y.jpeg
 
Ihhh lako je kupovati novo aj skrpari staro to više poštuju jer i one mogu da odu u radnju i kupe. Ja uzmem i izremontujem podizače prozora, očistim podmažem i predihrujem pa rade ko novi (nisu uopšte radili) e to je pun pogodak. Žene cene samo ono što se vidi tj stalno im treba. Konkretno prozor će uvek da otvara a izbegavaće vožnju po kiši :mrgreen:

I pazi sa tim limom hoće šoferka lako da pukne.
 
Prvo bez alata nema zanata,drugo i iskusni stari majstori ne ubodu bas uvek gde je boljka kad se pojavi problem,posebno kod novih gde ne moze bez dijagnostike,a pak oni iskusni kao puni sebe sto su iskopirali gresku, pa slabo divane engleski pa svasta moze da bude,znaci svira koorcu vecina,nemas od koga sta da naucis,svako lupeta razlicito oko istog problema,evo kupih lezaj da vidim za neki dan dal je to ili sto su lupali da je do guma,pa servo crevo i pumpa,pa ramena,ma ludilo od znalaca,a pre godinu dana isto seo sa mnom u auto da cuje zvuk i nista nije konstatovao,praksa brate nista drugo i ako te zanima to a mene slabo uglavnom sto se zbog majstora nerviram samo
Keve mi vise na youtubu moz se nauci
 
Menjaj obavezno i prašinarke na kočionim klipovima pod obavezno! Menjaj i te limove zaštitne kako je toliko trulo jbt... Ja posle svakog snega oteram auto i ispuškiram odozdo. Dole sve ko novo.

Inače taj šuspleh iza diskova je jako bitan za kočioni sistem.
 
Teško da će to u đubre drugara pukli u vrata otišli stubovi sve se menja auto star preko 10 godina 180.000 milja. Kaže osiguranje da se isplati. Još japanski auto.

I mogao si taj jedan šuspleh da ispraviš a ne da ti šišti povremeno
 
Poslednja izmena:
Evo i ja da priložim ovo sam rođaku ispravio kroz rupu od žmigavca nekom kukom za meso za 5 minuta je sve bilo gotovo i očišćeno nitro razređivačem. Ove fleke su od prethodne avanture :mrgreen:

IMG_20211009_225047.jpg
IMG_20211009_225110.jpg
 

Back
Top