salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ето... Сада ти срце не крвари? :lol:

Ништа теби није јасно...:mrgreen:

Али је јасно онима који прате тему. :wink:

Ti si toliko glupa, da mi je muka od tebe. Kako te ne mrzi da kucaš izlizane rečenice koje blage veze nemaju sa mozgom. Čak iako si pijana.

Svi koji te podržavaju na ovoj temi su zlonamerni. Svejedno mi je da li ćeš sada lupetati nešto. 8)

Ti si toliko glupa, da mi je muka od tebe. Kako te ne mrzi da kucaš izlizane rečenice koje blage veze nemaju sa mozgom. Čak iako si pijana.

Svi koji te podržavaju na ovoj temi su zlonamerni. Sve jedno mi je da li ćeš sada lupetati nešto. 8)
Ово није хришћански. :(

Упиши се на тему:
http://forum.krstarica.com/threads/203425

Ако смеш. :mrgreen:

А и Кока би могла...

Ja sad moram primetiti da se ovde i ne zzeli reshiti taj problem vech gajiti i negovati.
...................
Sorry Noki....ovo je zaista dobronamerno...mora biti surovo da bi te trglo iz transa....
tako.. i uz ono što su ti rekli kojica i lav to bi bilo to.. ni malo zlonamerno bre novaista..

intenzivna tuga koja traje duže od 6 meseci
(kad neko umre ili nas napusti ili šta već)
se smatra depresijom.
zato sam ja juče i pitala koliko ima od raskida.

nema to više veze ni sa njim ni sa tim vašim odnosom...

Svi koji te podržavaju na ovoj temi su zlonamerni. Sve jedno mi je da li ćeš sada lupetati nešto. 8)
:shock:
O čemu sad ti pričaš, lele! :shock:
Ovaj tvoj post je dobronameran?
Nešto ovako ružno i zlobno, a potpuno neargumentovano i bez ikakvog razloga napisano nisam skoro pročitala.

p.s. Sve jedno se piše zajedno. :-)
Svejedno.
:heart:

:shock:
O čemu sad ti pričaš, lele! :shock:
Ovaj tvoj post je dobronameran?
Nešto ovako ružno i zlobno, a potpuno neargumentovano i bez ikakvog razloga napisano nisam skoro pročitala.

p.s. Sve jedno se piše zajedno. :-)
Svejedno.
:heart:
Slazem se..ovo je bio nizak udarac,pff....reci se ne brisu,svaka normalna osoba sa imalo postovanja prema drugom,nebi tako nesto uradila..ovo je i mene zabolelelo,he:cool:

tako.. i uz ono što su ti rekli kojica i lav to bi bilo to.. ni malo zlonamerno bre novaista..

intenzivna tuga koja traje duže od 6 meseci
(kad neko umre ili nas napusti ili šta već)
se smatra depresijom.
zato sam ja juče i pitala koliko ima od raskida.

nema to više veze ni sa njim ni sa tim vašim odnosom...

jel neko uopste citao sta pisem?? :lol:

ma sve ja to znam ali me uhvati g-mol i drzi po nekoliko dana s vremena na vreme. i cudno mi je da se ponovo i ponovo vraca...ne znam kad ce dsa prestane ..:-|

mislim, kakve depresije, gde ste otisli...
ako me drmne u 2-3 meseca to neko secanje...i gricka me 2-3 dana..i to je to. pa sam samo htela da pitam, zasto, sta mislite, ipak je dug period..eto to je sve:). inace, svima hvala na komentarima, potrositi energiju na to moje pitanje je vec veliko od vas. sa necim se ne slazem ali to je normalno, ne slazu se uvek svi sa svim i svacim:).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back