salu na stranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
predlozite mi najgoru kafanu od svih najgorih kafancina za koje ste culi. prljavu, ne vidi se nista od dima.
stoljnjaci isflekani od doceka nove godine- 1972...mrsavi stari konobar pozuteo od dima i alkohola. matore face posadjene za stolove okolo ko mumije sebe i ne progovaraju. piju. piju svoju tugu od pre 18 godina..negde ih je nekad, nesto bolelo..sada vise ne, otupeli i utrnuli od hronicnog bola... i ja tu...pijem. sta? ne znam, svejedno:P. ali ljustim jedno za drugim, nesto kratko, naravno. i onda....u kafanu ulazi ON, staje u vratima i gleda okolo. ja, kao u shoku, ozarena, ustajem usporenom tehnikom. i taman da skocim od srece kad ono...fatamorgana...bem mu zivot..i krece pesma. ne znam koja al je mnogo dobra. i ja bacam prvu casu u zid. drugu u pod. i bas mi lepo:P. super:).

jataganacyt0.jpg

Mozes sigurno bolje pilence..ne daj se :D

jeste. i dalje?
Зашто питаш за даље када ниси прихватила истину?

Бојиш се шта ће бити даље? Шта ћеш без тог силног проблема?
Ти га заправо волиш? Уживаш у њему?

Можеш ли да замислиш свој живот без патње затим дечком?

Зашто питаш за даље када ниси прихватила истину?

Бојиш се шта ће бити даље? Шта ћеш без тог силног проблема?
Ти га заправо волиш? Уживаш у њему?

Можеш ли да замислиш свој живот без патње затим дечком?

pitam sta dalje. stanem pred ogledalo i kazem: kraj je. sta sledi dalje? da se upucam iz pistolja?

pitam sta dalje. stanem pred ogledalo i kazem: kraj je. sta sledi dalje? da se upucam iz pistolja?

:(

Нећеш се убити. Не бој се. (Убићеш један део свог живота... један део себе...) Тако барем то неки доживљавају. Али ти ћеш преживети. :D
Боли.. знам... али тренутно... јако, јако... и после више не...
У супротном настављаш да живиш са болом слабијег интензитета, али ко зна колико дуго... Док не наиђе нови дечко? Не... Неће ни он решити то... То мораш сама да решиш, кад тад.
Бирај...:(
Сада? Сутра? За годину или пет?
Хајде... ниси ти кукавица...:wink:

Нећеш се убити. Не бој се. (Убићеш један део свог живота... један део себе...) Тако барем то неки доживљавају. Али ти ћеш преживети. :D
У супротном настављаш да живиш са болом слабијег интензитета, али ко зна колико дуго... Док не наиђе нови дечко? Не... Неће ни он решити то... То мораш сама да решиш, кад тад.

joj. znaci, ta recenica pred ogledalom bi trebalo sve da mi resi? eh...:-|

mislim da spadas u one slucajeve gde ce ti trebati bar jos jedno godinu dana da odbolujes. vracace ti se tuga s vremena na vreme, pa ce sve cesce biti zamenjivana normalnim stanjima i polako ce sve da izbledi. ne vredi da teras to od sebe, jer ne moze na silu. nadam se da te ovo nije jos vise smorilo.

mislim da spadas u one slucajeve gde ce ti trebati bar jos jedno godinu dana da odbolujes. vracace ti se tuga s vremena na vreme, pa ce sve cesce biti zamenjivana normalnim stanjima i polako ce sve da izbledi. ne vredi da teras to od sebe, jer ne moze na silu. nadam se da te ovo nije jos vise smorilo.

nije me smorilo, mislim potpuno isto, na zalost.

Jao Kojica nam je emotivna curica. :-)
Bolje stati pred ogledalo nego sesti na WC solju. :lol:

joj. znaci, ta recenica pred ogledalom bi trebalo sve da mi resi? eh...:-|
Јеси ли покушала па није успело... или ти само звучи блесаво...:D
Није ствар у огледалу, већ у обаћању себи самој. У признавању, искреном признавању истине.
Погледај себе у очи. 8)

Jao Kojica nam je emotivna curica. :-)
Bolje stati pred ogledalo nego sesti na WC solju. :lol:
А ти си? Неко ко је управо рекао нешто врло... духовито? паметно? корисно?

Ponekad zzalimo za proshlim zato da ne bi morali da se nosimo sa sadashnjim zzivotom...chista narkomanija....draga moja....da ti se on sad vrati....pozzelela bi kroz dva dana da ga nema...
Ono shto si izmashtala o njemu u svojoj glavi u medjuvremenu nema veze sa realnim....da je on onaj pravi, sad bi bili zajedno.
Jer....i da nema ni jednu drugu manu, ima jednu presudnu...a to je: On je bivshi. I da je hteo da bude sadashnji on bi to i bio...mushkarci ne odustaju tek tako....
Pochni da zzivish. Batali i slabosti. Zzivot je suvishe kratak i lep da bi se troshili na fatamorgane i slike iz bajki.... Da bi ti sletelo neshto novo na dlan i ispunilo tu prazninu koju sad veshtachki popunjavash chezznjom za njim morash dozvoliti da se to mesto uprazni.
Treba znati pustiti.

Mozze i tako da se gleda, ali to je iz njegovog ugla a on ochito nema dilemu. Ona je ima pa sam zato ovako rekla. Inache si u pravu glasi ovako: Da ste vas dvoje jedno za drugo pravi, sad bi bili zajedno.
Ali niste. Ne treba to dalje istrazzivati, jer ume da bude nezdravo.

А ти си? Неко ко је управо рекао нешто врло... духовито? паметно? корисно?
Pa dobar dan. Ja sam Zoro. :lol: James Zoro. :lol: Ah ne pobrko sam se sa prethodnim zivotom. :lol:
Naravno da govorim korisno, a poenta tvoje price je da treba da tuguje godinama sa cim se ja uopste ne slazem. Ako je vec svesna da je gotovo treba u sto kracem mogucem roku da okrene drugi novi list i zaboravi to od pre. Debilno je gubiti dragoceno zivotno vreme na neka tugovanja kad ima toliko lepih i dobrih stvari koje ne treba propustati. ;) Al lepo je kad je neka osoba emotivna, ja nekako gotivim takve. Mada one mene ne vole. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back