Šaljiva: Kroz Srbiju 6000km gasovoda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма шалим се. Све је то лепо и красно, та ваша дружења уз клопу и пиће, ал је мало безвезе отварати теме око тога.

pa moramo malo ;)
zato se i napravi neka sprdačina tipa S-300 prošli put, sad južni tok, kao da ima bar malo veze sa politikom

u svakom slučaju, ovde ima raznih tema, pa može i ova na 10-tak sati

sad jedino može da nam parira BVSC...sa zadovoljstvom čekamo fotke :super:

Ah, i tebi funkcija omogućila, a? :lol:

CouImage009-2.jpg

Jominičiću kada vidiš nešto veliko crno tamnih stakala sa rolbarom a da se odaziva na ML270, da se zaletelo u tebe znaj da sam ja za volanom
STRELO sutra imaš fotke sa čime ćeš na okupljanje(****** nikad mi nije palo na pamet da slikam dudu uvek fotografišem decu štaćeš kad sam seljak) a ne "urabani tip" ko ovi paćenik
i da još nešto mi idemo u onaj kako Sofija reče "Franš" ili "Kalemegdansku terasu"
vodim ja kao bivši član BVSC.

Ех сад се вадиш, а знаш како се каже, бој не бије свијетло оружје...:D

Него ми кад се будемо окупљали, доћићемо у овако нечему, па ти пукни од муке! :lol:

2s47b.jpg

Tako nešto Jomini oduva s pola gasa.

Joj Strelo, pa stvarno se ne razumeš u kola. Pa to bre i kamioni pretiču, a uostalom šta si uopšte zapela s tim nepatriotskim markama? S ovim konkretno se vozaju oni Ameri po Bondstilu što tlače srpski narod na Kosovu. C,c,c ...

Иди бре Нешо, појма немаш, од кад је Тoyota непатриотска марка? Све што долази с Истока, нама патриотама одговара, тако да се ту донекле поклапамо са Јоминијем.

Можда је ваш бржи, ал наш је јачи и издржљивији, за дуже стазе и тешке терене. :cool:

Иди бре Нешо, појма немаш, од кад је Тoyota непатриотска марка? Све што долази с Истока, нама патриотама одговара, тако да се ту донекле поклапамо са Јоминијем.

Можда је ваш бржи, ал наш је јачи и издржљивији, за дуже стазе и тешке терене. :cool:
Pročitaj gore i tako će da bidne a za ovi EU-RBANISTI imam samo jednu poruku
12.jpg

Jominičiću kada vidiš nešto veliko crno tamnih stakala sa rolbarom a da se odaziva na ML270, da se zaletelo u tebe znaj da sam ja za volanom
STRELO sutra imaš fotke sa čime ćeš na okupljanje(****** nikad mi nije palo na pamet da slikam dudu uvek fotografišem decu štaćeš kad sam seljak) a ne "urabani tip" ko ovi paćenik
i da još nešto mi idemo u onaj kako Sofija reče "Franš" ili "Kalemegdansku terasu"
vodim ja kao bivši član BVSC.

Ma sto je najjace on je ubedjen da vozi neki besan auto :hahaha::hahaha:
A o felnama boje mokrace da i ne govorim :bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back