- Poruka
- 2.736
Сви заједно возите![]()
Mozda sede jedan drugom u krilu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви заједно возите![]()
Ма шалим се. Све је то лепо и красно, та ваша дружења уз клопу и пиће, ал је мало безвезе отварати теме око тога.
Rekoh ja...Ako ovde ima kobaje ... Ti onda nikad nisi videla pravu kobaju....![]()
Tvoje vozačke perverzije ne pripisuj drugome!Mozda sede jedan drugom u krilu
Ah, i tebi funkcija omogućila, a?
![]()
Dobro,vi ste jedan drugom ispod sedishta![]()
Ех сад се вадиш, а знаш како се каже, бој не бије свијетло оружје...
Него ми кад се будемо окупљали, доћићемо у овако нечему, па ти пукни од муке!
![]()
Tako nešto Jomini oduva s pola gasa.
Joj Strelo, pa stvarno se ne razumeš u kola. Pa to bre i kamioni pretiču, a uostalom šta si uopšte zapela s tim nepatriotskim markama? S ovim konkretno se vozaju oni Ameri po Bondstilu što tlače srpski narod na Kosovu. C,c,c ...
Pročitaj gore i tako će da bidne a za ovi EU-RBANISTI imam samo jednu porukuИди бре Нешо, појма немаш, од кад је Тoyota непатриотска марка? Све што долази с Истока, нама патриотама одговара, тако да се ту донекле поклапамо са Јоминијем.
Можда је ваш бржи, ал наш је јачи и издржљивији, за дуже стазе и тешке терене.![]()
Jominičiću kada vidiš nešto veliko crno tamnih stakala sa rolbarom a da se odaziva na ML270, da se zaletelo u tebe znaj da sam ja za volanom
STRELO sutra imaš fotke sa čime ćeš na okupljanje(****** nikad mi nije palo na pamet da slikam dudu uvek fotografišem decu štaćeš kad sam seljak) a ne "urabani tip" ko ovi paćenik
i da još nešto mi idemo u onaj kako Sofija reče "Franš" ili "Kalemegdansku terasu"
vodim ja kao bivši član BVSC.
Ma sto je najjace on je ubedjen da vozi neki besan auto
A o felnama boje mokrace da i ne govorim![]()