gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
pa da o tome i pricam. mislim da te "madjije" sa samog sebe mozes samo sam da skines.![]()
Компликованије је, нисам само ја у питању већ мени блиски људи.
И тачно хватам циклус како иде...или сам полудео.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da o tome i pricam. mislim da te "madjije" sa samog sebe mozes samo sam da skines.![]()
alikoja je svrha tog napamet naucenog rituala ako "vrac"prvo ne promeni sebe iznutra?
nikakva svrha..isto kao sto je neko po rodjenju pravoslavac, katolik, slepa vera, ide se utbanim tudjim stazama. sa povezom na ocima.
ne kazem da takva magija ne moze da bude ispravna, ali to samo ukoliko ucenik zeli da nauci, zaista nauci sta znaci odredjeni ritual a ne - ovo ti je za stravu, ovo za bubuljice, ovo za krive noseve i sl.
mislim da nije dovoljno samo nauciti od babe kako se rastapa olovo. u pravu si neko to nosi u sebi ali taj neko ce to osetiti i rastapanje olova nece biti - re sad cu da ti salijem stravu. tome ce pristupiti krajnje intimno...iskreno ja ne bih praktikovala mgiju na drugima, nikad. svaklo treba da bude sam sebi vrac.Odakle ti da vrac nije promenjen iznutra.Svako se rodi sa nekom sposobnoscu koja ga razlikuje od drugih.Nekima je dato rodjenjem.
Znam na sta mislis i to je dobro sto kriticki posmatras stvari,u svakom zitu ima i kukolja,ali ova magija je takva,efektivna,ispoljava dejstvo ali opet magnetski,istoj su privuceni ljudi cija rezonanca vibrira sa njenom frekvencijom i deluje po sebi svojstvenoj prirodi,uglavnom nanosenjem zla,skidanje istog ili se bavi bajanjima vezanim za novac i seks.
Magijske discipline su klasifikovane i svaka ima svoja pravila,syber magija na primer predstavlja nebo i zemlju u odnosu na ovu.
Све је могуће. Само, ја сам баш далеко од лика који не рационализује ствари и тражи изговоре. Хајде да узмемо да ме је немоћ да помогнем изменила мало у том смислу, али не превише. Одговор не знам, али стварно нешто није у реди, није до мене, себе могу као "астронаут унутрашњег света" да пратим. И, не, намам ја уопште став према томе да је за то крив неко други, али ми се чини да се нешто вуче...a da li je moguce da gresisi da je crna magija u pitanju?
ja iskreno ne verujem u to. najlakse je za nesto lose optuziti druge, mozda da ipak potrazis uzrok(e) tih dogadjaja.?
sajber magija?
jos nisam cula ovo....moze li nesto vise? moze i na pp da ne spamujemo.
problem je sto ljudi kada se kaze magija imaju potpuno drugaciju sliku od onoga sto magija u stvari jeste.
A šta je u stvari magija?Šarena laža? Bajka za decu? Način da ljudi zarade na nedovoljno obrazovanim i lakovernim ljudima? Šta od ovoga?
( samo mi ne reci da je to nešto - for real ... ne ne...)
ajde se vrati p procitaj moje postove pa mozda nesto i shvatis, sto je tesko jer ne vidis dalje od nosa.
Паааа, могуће, али људи у невољи се и за сламку хватају, а и глупо деци да завијају џоинт.
Нисам упознат са тим обичајима саливања страве, па не могу ни да знам да ли помаже или је само данак сујеверју.
Слабо се ту сећам ових примера о саливању страха. Већина примера је о полтергеисту, зачараним кућама, стигматама, а мислим да је ту и онај препричани догађај Тели Саваласа о сусрету са духом на ауто-путу..
A šta je u stvari magija?Šarena laža? Bajka za decu? Način da ljudi zarade na nedovoljno obrazovanim i lakovernim ljudima? Šta od ovoga?
A ti mene poznaješ pa možeš da zaključiš da ja ne vidim dalje od nosa? A ti mene poznaješ pa možeš da zaključiš da ja ne vidim dalje od nosa? Oni ljudi koji tako naprečac donose zaključke o drugim ljudima su ti koji ne vide dalje od nosa.
problem je sto ljudi kada se kaze magija imaju potpuno drugaciju sliku od onoga sto magija u stvari jeste.
tako nekakoMagija, bar kako je ja shvatam, je drevni nacin za uticanje na ono duhovno(ili energetsko) kod ljudi, a posredno i na fizicko........
Nacini, pravila, metodi, nazivi, price, ciljaju na taj "deo" ljudskog.
.