Sale, Hale i Holovi

Video sam kako me je brzo i bez problema prestigla... opasno vozi... stigao sam je, video sam sada i nju, moram da je pratim, veoma je vešta...opa, preko automobila u zaletu...uh...iz trake leve na desnu, nadvožnjak, podvožnjak...teško ju je pratiti ali uspevam...ušla je automobilom u haustor... Stala je, izašla je...moram da vidim gde ide...veoma zanimljiva ličnost… Ušla je u visoku zgradu, prolazi kroz vrata bez ikakvih problema… ulazim i ja. Unutra sve velike sale, hale i holovi, na više spratova i nivoa... a u njima sve najveštiji ljudi na svetu… svi su izvodili sve… gutač vatre… bacač kamena sa ramena, mađioničar koga ima pa ga nema… sportisti i umetnici, naučnici i ostali najtalentovaniji ljudi, svi na jednom mestu.

Želela je da sazna ko od svih prisutnih ima najviše veština...pojavio se on, od negde...zgodan je, atletske je građe…

Gledam i slušam:

- A šta ti znaš i šta umeš? – pitala ga je sa osmehom.

- Sve. – odgovorio je sa osmehom.

- A jel’ možeš ovo?

Skočila je u vis i dodirnula je nosem plafon… skok od pet metara. Lagano se vratila...

- A? - podigla je jednu obrvu i pogledala ga je izazivački.

Otišao je... sada ona sređuje stvari u salama, halama i holovima…

Ona vidite sve ume i sve zna, ali ne zna… da je gledam, da sam pored nje, da - ne vidi me, još uvek me ne vidi, za sada ja gledam u nju...

Zaljubljen sam...

Prilozi

• Spontano Sagorevanje.jpg
    Spontano Sagorevanje.jpg
    51,7 KB · Pregleda: 166
Poslednja izmena:
Zaljubljen si u nju ili u njene veštine i moć?
Pusti je neka uživa u onom što voli, a ti nastavi da je gledaš i voliš jer tebi je zadovoljstvo.
I platonske ljubavi imaju čari.
Proći će.
Do tada, pusti nek traje!

Back