Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne nee brate. Nego bi se pojavile i prosle.Umro bi čekajući na cice.
Ne idem baš do srednjeg prsta, ali se obavezno nasmejem.Ne ne nee brate. Nego bi se pojavile i prosle.
Zato nikad ne stajem stoperkama.
Samo prodjem i svirnem: biib biip hahaha i srednji prst.
Da da, pa da. Zato sam i otvorio temu. Namece se kao neko orijentalno pice, a ono ko neko razvodnjeno belo vino, zar ne?Pio sam sake kad sam bio u Kjoto prije 4 godine.
Ništa vala specijalno, ima ga čak i kod nas po ovih restorana sa japanskom hranom
To brate, join the club nas koji se ne primamo i ne stajemo stoperkama. I uvek stanem likovima pre njih, jer znam da ce oni cekati tu satima, a ove ce pokipiti prvi kamiondzija ili lik u mercedes: bio svuda, specijalci, kuvari ovo ono...Ne idem do srednjeg prsta, ali se obavezno nasmejem.
Meni pukla guma na ulazu na autoput kod Ćuprije.Ma ja to ne radim. Ako pukne guma, stopiram u nadi da ce dve pohotne cice u kabrioletu i super ozvucenjem: neki daft punk, da mi stanu i pomognu.
Obicno bude Cvele, vozac fapa: adje zapelo, sunce te hebalo nehebalo? Vodi to kod vulkan'zera..
A kako da ga vodim brate kad je pukla guma?
E kad bi ti ja znao hahahaha brm brm brrmmm
Hvala ti sto oslikavas dugu prekidima suve realnosti.Meni pukla guma na ulazu na autoput kod Ćuprije.
Al nije uopste bilo.seksi
HahahhahhahhahahaHvala ti sto oslikavas dugu prekidima suve realnosti.
Pa mislim, drzim creco na suncu, a ono skace u sandalama po njemu, zavrce slavinu i jos se smeje.Hahahhahhahhahaha
![]()
Лепо. Волим да посматрам мушкарца док ради нешто, посебно ако је вешт са рукама, прстима. Покрети, држање тела, као и начин ходања ми говоре много о енергији коју има или нема.Necu na zene pdf iako je tema upucena Tebi, Zhenou, ovde stavljam da i muskarci ucestvuju kreativnou.
Dakle:
Snazan, ima ga, pokvario se auto, tip za sve, skida sako, zavrce rukave, ti si negde, posmatras ga, te ruke kako rade. Rade.. Sta rade? Pa Rade. Rade radi,
Odrvce sraf... Resava stvari..
Uzima onaj veliki, tezak kljuc i rrrrk, glomazan sraf zaskripe wijju pljus.
Svaki okret, te ruke.. A ti? Imas prostor da malo izmastas, samo malkice.. Da dozvolis sebi odusak.. Sta te ruke sve rade..
Јако је лепо кад је вешт са ножем. Јако лепо.Menie lično najlepša svinjokolja kad lepi snažan munškarac zgrabisvinju pase obračuna svinjaskviči aon neda alepose kasneje jede volebaba dobru ladetinu
Jeste lepotice imaš mnogodobar ukus atek kad oštri nož polude baba indem ondmada napastuem Zokia sacamse napalilaЈако је лепо кад је вешт са ножем. Јако лепо.![]()
Разумем теJeste lepotice imaš mnogodobar ukus atek kad oštri nož polude baba indem ondmada napastuem Zokia sacamse napalila
Joj brate....Necu na zene pdf iako je tema upucena Tebi, Zhenou, ovde stavljam da i muskarci ucestvuju kreativnou.
Dakle:
Snazan, ima ga, pokvario se auto, tip za sve, skida sako, zavrce rukave, ti si negde, posmatras ga, te ruke kako rade. Rade.. Sta rade? Pa Rade. Rade radi,
Odrvce sraf... Resava stvari..
Uzima onaj veliki, tezak kljuc i rrrrk, glomazan sraf zaskripe wijju pljus.
Svaki okret, te ruke.. A ti? Imas prostor da malo izmastas, samo malkice.. Da dozvolis sebi odusak.. Sta te ruke sve rade..