Šake

Ma ja to ne radim. Ako pukne guma, stopiram u nadi da ce dve pohotne cice u kabrioletu i super ozvucenjem: neki daft punk, da mi stanu i pomognu.
Obicno bude Cvele, vozac fapa: adje zapelo, sunce te hebalo nehebalo? Vodi to kod vulkan'zera..
A kako da ga vodim brate kad je pukla guma?
E kad bi ti ja znao hahahaha brm brm brrmmm
Meni pukla guma na ulazu na autoput kod Ćuprije.
Al nije uopste bilo.seksi

Necu na zene pdf iako je tema upucena Tebi, Zhenou, ovde stavljam da i muskarci ucestvuju kreativnou.
Dakle:
Snazan, ima ga, pokvario se auto, tip za sve, skida sako, zavrce rukave, ti si negde, posmatras ga, te ruke kako rade. Rade.. Sta rade? Pa Rade. Rade radi,
Odrvce sraf... Resava stvari..
Uzima onaj veliki, tezak kljuc i rrrrk, glomazan sraf zaskripe wijju pljus.
Svaki okret, te ruke.. A ti? Imas prostor da malo izmastas, samo malkice.. Da dozvolis sebi odusak.. Sta te ruke sve rade..
Лепо. Волим да посматрам мушкарца док ради нешто, посебно ако је вешт са рукама, прстима. Покрети, држање тела, као и начин ходања ми говоре много о енергији коју има или нема.

Necu na zene pdf iako je tema upucena Tebi, Zhenou, ovde stavljam da i muskarci ucestvuju kreativnou.
Dakle:
Snazan, ima ga, pokvario se auto, tip za sve, skida sako, zavrce rukave, ti si negde, posmatras ga, te ruke kako rade. Rade.. Sta rade? Pa Rade. Rade radi,
Odrvce sraf... Resava stvari..
Uzima onaj veliki, tezak kljuc i rrrrk, glomazan sraf zaskripe wijju pljus.
Svaki okret, te ruke.. A ti? Imas prostor da malo izmastas, samo malkice.. Da dozvolis sebi odusak.. Sta te ruke sve rade..
Joj brate....

Back