Šake

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.244
Necu na zene pdf iako je tema upucena Tebi, Zhenou, ovde stavljam da i muskarci ucestvuju kreativnou.
Dakle:
Snazan, ima ga, pokvario se auto, tip za sve, skida sako, zavrce rukave, ti si negde, posmatras ga, te ruke kako rade. Rade.. Sta rade? Pa Rade. Rade radi,
Odrvce sraf... Resava stvari..
Uzima onaj veliki, tezak kljuc i rrrrk, glomazan sraf zaskripe wijju pljus.
Svaki okret, te ruke.. A ti? Imas prostor da malo izmastas, samo malkice.. Da dozvolis sebi odusak.. Sta te ruke sve rade..

Necu na zene pdf iako je tema upucena Tebi, Zhenou, ovde stavljam da i muskarci ucestvuju kreativnou.
Dakle:
Snazan, ima ga, pokvario se auto, tip za sve, skida sako, zavrce rukave, ti si negde, posmatras ga, te ruke kako rade. Rade.. Sta rade? Pa Rade. Rade radi,
Odrvce sraf... Resava stvari..
Svaki okret, te ruke.. A ti? Imas prostor da malo izmastas, samo malkice.. Da dozvolis sebi odusak.. Sta te ruke sve rade..
aj probaj na srpski da napises.

Pobrko si mi fantaziju sa velikim kljucem i sarafom na malom autu. Ali dobro. Ja sam zamislio neki transporter.
Ma pusti to, fantazija je za zene, mozes malo i u sci fi. Carli Caplin kako zavrce zupcanike.
Dakle tvoja uloga na ovoj temi je da to prikazes tako da zenska odlepi.
Znaci koscata brada, osmeh dzoni bravo, frizurica, jake podlaktice, ruke krupne a elegantne, ono fazon moze da svira violinu a i da je zdrobi u sakama i to..

Evo ja cu biti bezobrazan.
Evo kako sebe zamisljam tu s njom.
Dakle ja odvrcem tocak, a ona sedi, rasirene noge i gleda me preko kolena.
I kako ja odvrnem, ona dole prstima.
Ja jos vise nategnem, a ona blago sklopi noge i na kraju kad odpadne tocak, ja se okrenem bananamen kez a ona svrsne rrrm pmpmpmpm

Dakle tvoja uloga na ovoj temi je da to prikazes tako da zenska odlepi.

I ja sam se napalio kolko ti je dobar uvod. Idemo dalje.

Popravio je kvar. Ona, u laganoj ljetnoj haljini, nije vise u zurbi. Kaze, volim tvoje ruke.
Hvata je za struk. Snaznom sakom na guzi guzva njenu ljetnu haljinu. Jedna ruka u njenoj kosi vuce je u bezdan.
Okrece je. Ispod meke tkanine, svojim snaznim sakama osjeca njena gola bedra.

I ja sam se napalio kolko ti je dobar uvod. Idemo dalje.

Popravio je kvar. Ona, u laganoj ljetnoj haljini, nije vise u zurbi. Kaze, volim tvoje ruke.
Hvata je za struk. Snaznom sakom na guzi guzva njenu ljetnu haljinu. Jedna ruka u njenoj kosi vuce je u bezdan.
Okrece je. Ispod meke tkanine, svojim snaznim sakama osjeca njena gola bedra.
Nemoj nemoj jos brate tek je jedna strana, polako.
On ustaje, prilazi joj neiznenadjen njenom reakcijom, a ona ga dozivljava kroz taj pogled, pa na ruke, pa oci, pa opet ruke dok joj naboj, jak, zestok, izmesan, od te siline u stomaku, uzme je za usne i dodirom ostavi crnu mrlju na obrazu. Prepustila mu se, sad moze da joj radi sta hoce. Tog momenta kad je osetila sta moze da joj uradi.

Tiho je kao u sobi uz poneki klepet. Opija je prigusen sum ventilatora koji vuce ljetne vrele snove. Poduprt jednom rukom, njegova saka drzi oblinu automobila. Cvrsto. Muski. Ali ipak pazljivo. Poznat joj je taj osjecaj koji budi strasti. Pripada joj.

Back