Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavi ti, ja sam izgubio svu inspiraciju.Tiho je kao u sobi uz poneki klepet. Opija je prigusen sum ventilatora koji vuce ljetne vrele snove. Poduprt jednom rukom, njegova saka drzi oblinu automobila. Cvrsto. Muski. Ali ipak pazljivo. Poznat joj je taj osjecaj koji budi strasti. Pripada joj.
Nastavi ti, ja sam izgubio svu inspiraciju.
Ok bro, ovo vec postaje...Ti kazes polako, pa ja polako. Nema bez tebe nista.
Dzisus Mouzes
Pre neko vece zaglavim na jednom onlajn caskanju i odjednom lik pocne da me nagovara da mu pokazem tukija, kao zena hoce da vidi...Unistiti te politika u par sati
Pre neko vece zaglavim na jednom onlajn caskanju i odjednom lik pocne da me nagovara da mu pokazem tukija, kao zena hoce da vidi...
Od tada bro, samo politka.
Sto je najgore, predstavio se kao neki hirurg. Ja reko samo mu se caska.
Izgubio sam svo poverenje u drugaraki razgovor...
Samo kazem da sam pod stresom jos uvek. Nije da nisam open majnded, ali stvarno nisam ocekivao..
Valjda tako ide.
P ja mahom stavljam zene na ignore. S muskima generalno nemam problema. Valjda taj polni fajt i to.Znas sta je dobro ovde, kad te hvata paranoja, mozes staviti muskarce na ignore. Onda mozes zivjeti u svom svijetu. To je dobro.
P ja mahom stavljam zene na ignore. S muskima generalno nemam problema. Valjda taj polni fajt i to.
Prolaznici se krste i levom i desnomEvo ja cu biti bezobrazan.
Evo kako sebe zamisljam tu s njom.
Dakle ja odvrcem tocak, a ona sedi, rasirene noge i gleda me preko kolena.
I kako ja odvrnem, ona dole prstima.
Ja jos vise nategnem, a ona blago sklopi noge i na kraju kad odpadne tocak, ja se okrenem bananamen kez a ona svrsne rrrm pmpmpmpm
Ја мислила тема о оном пиринчаном вину, саке.Necu na zene pdf iako je tema upucena Tebi, Zhenou, ovde stavljam da i muskarci ucestvuju kreativnou.
Dakle:
Snazan, ima ga, pokvario se auto, tip za sve, skida sako, zavrce rukave, ti si negde, posmatras ga, te ruke kako rade. Rade.. Sta rade? Pa Rade. Rade radi,
Odrvce sraf... Resava stvari..
Uzima onaj veliki, tezak kljuc i rrrrk, glomazan sraf zaskripe wijju pljus.
Svaki okret, te ruke.. A ti? Imas prostor da malo izmastas, samo malkice.. Da dozvolis sebi odusak.. Sta te ruke sve rade..
Loseg raspolozenja vrv zato sto ne trpi njena sranya hahaImam ja komsiju, imanje iza, nikad ne pije kafu sa zenam, ne druzi se s njima. Moja sestra smatra da je loseg raspolozenja. A on covjek prva liga.
E i ja covece... Koji li je frik otvorio ovo...Ја мислила тема о оном пиринчаном вину, саке.
А оно шаке.
Oh bre, ti odmah na neko voajerisanje i piblic shame...Prolaznici se krste i levom i desnom
A vi to radite u garaži, ok ja mislio negde pored puta.Oh bre, ti odmah na neko voajerisanje i piblic shame...
De brate, jesi lud?A vi to radite u garaži, ok ja mislio negde pored puta.
Pardon.
Ja sam kupio udarni odvijač za zamenu točkova, zaebi to natezanje. Trrrrrt i gotovo.De brate, jesi lud?
Garaza naravno.
Cek da zatvorim klizajuca vra ta...
E da vidimo, sta je snpichkom, ovaj tochkom?
I ode baterija?Ja sam kupio udarni odvijač za zamenu točkova, zaebi to natezanje. Trrrrrt i gotovo.
Velika baterija, nije se do sad desilo, a imam i rezervnu.I ode baterija?
Umro bi čekajući na cice.Ma ja to ne radim. Ako pukne guma, stopiram u nadi da ce dve pohotne cice u kabrioletu i super ozvucenjem: neki daft punk, da mi stanu i pomognu.
Obicno bude Cvele, vozac fapa: adje zapelo, sunce te hebalo nehebalo? Vodi to kod vulkan'zera..
A kako da ga vodim brate kad je pukla guma?
E kad bi ti ja znao hahahaha brm brm brrmmm