Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Ajd vidim ima tema pa da se okusam :)

www.compressed-files.info

Sajt sam JA napravio...Ideja moja :) ...Uglavnom : puno nasih ljudi ima spore konekcije i nisu u mogucnosti da pristupe fajlovima koji su obilni i takve fajlove (uglavnom mislim an programe i igrice) skidaju danima...Ja sve kompresujem sa KGBArchieverom i uploadujem...Pogledajte i ocenite :) ...Nadam se da ce vam se svidjeti .

imao si dobru ideju, a onda si stvar zeznuo

popravila bih dizajn (za pocetak) ovako:
glavni naslov compressed files bih pomerila dole, ne treba da ulazi u "rupu" i treba ga malo odvojiti od ilustracije koja zahteva malo vise prostora zbog svojih dimenzija

onaj grundge efekat (pretpostavljam brush iz photoshop-a) koji imas kao podlogu za menu, news and so on... ti se uopste ne uklapa sa dizajnom,nekako visi... ne uklapa se ni sa jednim elementom tvog dizajna

u dizajnu se drzi principa KSS (keep it simple stupid):super:

takodje treba malo da poradis na SEO pisanju teksta... u svakom slucaju, nastavi da radis :)

i da... nisam isla dalje od homepage-a,... dosta je bilo od mene za veceras i ovako :)

Ajd vidim ima tema pa da se okusam :)

www.compressed-files.info

Sajt sam JA napravio...Ideja moja :) ...Uglavnom : puno nasih ljudi ima spore konekcije i nisu u mogucnosti da pristupe fajlovima koji su obilni i takve fajlove (uglavnom mislim an programe i igrice) skidaju danima...Ja sve kompresujem sa KGBArchieverom i uploadujem...Pogledajte i ocenite :) ...Nadam se da ce vam se svidjeti .

Vrlo dobro... prost i originalan dizajn, samo je sadrzaj neizbalansiran ali u to ne ulazim...

Back