savamala79
Početnik
- Poruka
- 1
sta mislite o sajtu izrada internet prodavnice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite o sajtu izrada internet prodavnice
Problem je što danas masa nekih škola nudi jeftino obrazovanje za dizajn sa kojim će dotična naivčina kasnije da mlati pareEj u Srbiji gde ljudi ne znaju šta je internet, misle to je fejsbuk
![]()
Katastrofa.
Eee ne znam de si tražio ali sigurno ne na pravom mestu. Trebao si na etf-u da pojuriš nekoga, ima sumanuto dobrih programera samo da znaš. Ja imam drugara koji je tada iz glave direktno pisao sve te programske jezike, php je igračka, danas radi za neku opasnu rusku korporaciju.kako god kada sam tražio programera za PHP pre 10-12 godina za projekat državne ustanove € 120000,
Profesor Informatike mi rekao to nećeš naći u Srbiju, nisam mogao da verujem...veoma brzo uverio da ne postoji morao dići ruke od projekta....
Sada sigurno situacija drugačija....
sta je sa ovom temom, jel moze da se postavi sajt za ocenjivanje ili ne moze? Vidim da moderatori brisu psotove? Imam sajt u WP-su potrebne mi ja evaluacija iskusnijih
Eee ne znam de si tražio ali sigurno ne na pravom mestu. Trebao si na etf-u da pojuriš nekoga, ima sumanuto dobrih programera samo da znaš. Ja imam drugara koji je tada iz glave direktno pisao sve te programske jezike, php je igračka, danas radi za neku opasnu rusku korporaciju.
Zanimljivo da je godinama u srbiji radio kao profa u nekoj školici, ono tipa osnovni kurs korišćenja kompjutera. Srbija je kazamat za svakog inteligentnog i obrazovanog čoveka, svakim danom te okruženje sabija u sve manju rupicu dok ne nestaneš.
pazi ima drvoseče koji imaju pojma o tome
![]()
Možda Tesha samo loš drvoseča![]()
E al vidi mu logo leba ti, aj otkrij tipografsku grešku ako mogneš![]()
![]()