Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Sčime si ovo pravio?

Pozadina - previše šarenila
Meta - keywords nema ništa
Foter - nemaš nikako
Kod - sačuvaj bože
Stylesheet?

to ti je na brzaka stranica funktioniše, al brate naziv strane nemože da se pročita, "Mister No Stripovi za Online Citanje" slogen? nevidi se .....

nebi trebalo dati nikome ocenu koji turi samo link i jebse/te, nekulturno, malo opis sčime radiš ili kako si radio....mu me bilo šta o sebi...

Jos nije dovrsen :) Trebam da ubacim novi Logo i da sredim SEO - 2 Dana strar sajt :lol:

Hvala za komentar :pivce:

Promenio sam pozadinu - kako ti se svidja ? :lol:

- - - - - - - - - -

za dva dana daleko si stigao, samo nemoj grešiti, počni od logo,
jer farbe uzimaš iz logo ili prilagodiš...inače seo naj bitniji,
al furaj jer koristiš cms može dobro da se uradi al pripazi sa template u startu dal možeš da menjaš, stylesheet...

Moze sve da se menja na blogger tempaltama lake su i znam ih odlicno :)

Logo kad sredim postove - tek su uvezeni za mog drugog sajta sa stripovima ;)

Hvala na savetima :) Da seo je :heart: i trafika :lol:

Evo pokledajte i ovaj nov sajt pa mi kazite za misljenje http://nenadengineering.com/

width=device-width, initial-scale=1
Based in Larnaca (Kiti), Cyprus , Nenad Tancic Electrical Consulting Engineers provides sustainable electrical and mechanical engineering services .
noindex,follow,noodp
en_US
website
Nenad Tancic Electrical Consulting Engineers Cyprus
Based in Larnaca (Kiti), Cyprus , Nenad Tancic Electrical Consulting Engineers provides sustainable electrical and mechanical engineering services .
http://nenadengineering.com/
Nenad Tancic Electrical Consulting Engineers
summary
Nenad Tancic Electrical Consulting Engineers Cyprus
Ee7tMgUOZthUV9ll5mdfpjjR6GxNNp2ReGoqGObsEro
WordPress 4.4.2
Powered by Visual Composer - drag and drop page builder for WordPress.

domena, zasto nenadengineering.com zasto nije umesto nenad nesto sto ima veze stim poslom sto nudis, naprimer electrical-engineering.com pa da imas imalo sanse da te iko nadze,
meta ti nizasta, pogledaj ovde
foter samo Copyright © 2015????
wordpress (svaki script kidy more sjebe za cas) ti pogresno za ovako nesto, neznam sta ima tu da se oceni, najbolje ti jovo nanovo, probaj joomlu ako bas mora nesto gotovo....

http://creatiwwwa.me

Upravo kolega i ja otvorili, podijelite svoja mišjenja, jer ima još dosta posla oko sajta, svaka kritika dobro je došla!

Nije loše urađeno, ali za nekoga ko živi od toga je malo....
Domena prijavljena pre 7 sedam meseci, ističe za dva meseca?
Stranica nema blog, u današnje vreme?
XML-Seitemap nemaš?
Publishing markup nemaš?
Konzistencija reči loša, meta, (napokon da je neko ima)
Meta deskripcija ti loša, ističeš creatiwwwa tu reč neće niko potražiti...
Pogledaj gde se nalazite u principu nigde.
Nesviđa mi se u početku o nama...kontakt...to kreativno? Niste stime ubedljivi nikako,
kada bih slučajno naleteo na vas i treba mi web dizajn,
otišao bih jednostavno dalje nebih ni pogledao šta radite...

Mobilni kompatibilitet odličan ti, sredi još sledeće:
Slike optimiraj
Koristi Browser-caching
Uključi komprimiranje
CSS - Moraš reducirati pogledaj, PageSpeed Insights google...

Daleko od profesionalnosti, pogledajte šta radi konkurencija, ako ništa drugo....

- - - - - - - - - -

Ništa javi nam obavezno dali radi....:roll:

Nije loše urađeno, ali za nekoga ko živi od toga je malo....
Domena prijavljena pre 7 sedam meseci, ističe za dva meseca? Domen smo uzeli na godinu, naravno, produžićemo na 2 za koji dan
Stranica nema blog, u današnje vreme? Ima blog, na srpskom jeziku, mislim da je nepotrebno na engleskom, jer ciljam nase trziste
XML-Seitemap nemaš? Imao sam ga, nego ubacih multilanguage i nesto se sje*o, vratih ga, sad ok?
Publishing markup nemaš? Ovo pitanje nisam shvatio, tj sta da uradim povodom ovoga, jel toliko potrebno?
Konzistencija reči loša, meta, (napokon da je neko ima) Huh, trudio sam se da mi landing page bude http://www.creatiwwwa.me/me/izrada-web-sajtova-crna-gora , sto mislis, dal isti description i na naslovnu da stavim?
Meta deskripcija ti loša, ističeš creatiwwwa tu reč neće niko potražiti... Ispravio i to na naslovnoj
Pogledaj gde se nalazite u principu nigde. Hmmm, vjerovatno jer je crnogorski sajt, ili posto je novi? Ne shvatam ponekad Google :dash:
Nesviđa mi se u početku o nama...kontakt...to kreativno? Niste stime ubedljivi nikako,
kada bih slučajno naleteo na vas i treba mi web dizajn,
otišao bih jednostavno dalje nebih ni pogledao šta radite...
Jasno nam je, promijenicemo i to, razmisljamo da skratimo cak slider, i ubacimo odmah ispod radove, ali to kreativno upakovano..

Mobilni kompatibilitet odličan ti, sredi još sledeće:
Slike optimiraj Done
Koristi Browser-caching Done
Uključi komprimiranje Done
CSS - Moraš reducirati pogledaj, PageSpeed Insights google... Done

Daleko od profesionalnosti, pogledajte šta radi konkurencija, ako ništa drugo.... Trudimo se da dostignemo, tim je za sad samo nas dvoje, treba stici odraditi SEO, isprogramirati front-end i back-end (koristimo custom made cms), pa zato ponekad i propustim nesto, ali hvala na svim sugestijama! Pomogle su, kritike su uvijek dobrodosle, vise nego pohvale hehe :mrgreen:

Inace, sve u svemu, hvala ti na svim sugestijama, odradih i citav Insight od Google-a i 99/100 mi fura sad, mislio sam da sam ukljucio gzip, kad vidim morao sam i u .htaccess da postavim par stvari..

Back