Wladimir90:
Prva verzija je bila totalni promasaj (radio sam je u Outlook Expressu, verovali ili ne)
Ti si moj idol. Ajde molim te nauci me kako se prave sajtovi u OE, molim te, molim te!!!
Wladimir90:
Ali, kada sam nasao free web hosting koji podrzava PHP, verzija tri je za mene najbolje.
Ako je za ovo sto si uradio potreban PHP, ja sam onda dzabe ucio serverside scripting!
Konkretno, pozadina sa svemirom ti je demode. Povecaj padding u CSS da bi se tekst vise odbio od ivice.
Umesto MM_swapImgRestore probaj da to odradis iz CSS preko hovera tako sto spojis dve slike u jednu pa po defaultu prikazujes tu spojenu sliku od polovine na desno
#meni li{
background-image:url("./meni_podloga.gif");
background-position: 190px 0; /* postavljanje podloge menija na nehoverovanu poziciju!!! */
}
a kad mis predje preko nje prikazujes je s leva do sredine
#meni li:hover {
background-position: top left; /* !!! prikaz podloge menija na hover poziciju!!! */
}
jos dodaj u vr' CSS-a li {list-style: none;} da bi izbeg'o bulete koji po defaultu idu za LI stavke
Ostalo nije vredno komentara. Moras da naucis kako se pravi sajt u vise kolona, a kompletan ispis ćiriličnog teksta preko HTML entiteta je non sense. Znas li da ti je za svako ćirilično slovo trebalo sedam puta vise karaktera. Za to se koristi charset=Windows-1251