Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Prva zamerka je Joomla 1.5. Ako si vec radio u njoj onda si trebao lepo 2.5 verziju i miran si neko vreme. Izgled sad, s obzirom da je template takav kakav je onda nesto preterano se nije moglo ocekivati. Login je default, profili takodje koliko vidim. Verifikacija Googla i Binga, radjena preko HTML-a pa se ne vidi kod ili? Sitemap? Ako si vec krenuo sa Joomlom onda ok, ovako mnogo stvari nedostaje, moze Joomla mnogo bolje da ti pruzi :D

A imas li nesto da kazes za ove dve stranice? Na drugoj ima jos dosta da se radi i to je samo pocetna stranica, a na prvoj cu vrv da osmislim logo neki umesto svoje slike i da svoju sliku stavim u modalnom prozoru. :)

http://smrzlic.eu/
http://smrzlic.eu/ELRADinternational/3/

Prvi mi se svidja sama ideja ovog gray stila, fino odradjena prezentaciona stranic, koja ce joj biti primarna namena?

Sto se drugog sajta tice odlicno osmisljen kostur, fino, pregledno, mozda malo vise sareno ali dobro. Ne dopada mi se ovaj hover efekat na linkovima, previse mi to nekako igra i bezi. Kod cist, na mestu, samo nastavi i bice ok, nema tu sta mnogo da se pametuje :D :D

Prvi mi se svidja sama ideja ovog gray stila, fino odradjena prezentaciona stranic, koja ce joj biti primarna namena?

Sto se drugog sajta tice odlicno osmisljen kostur, fino, pregledno, mozda malo vise sareno ali dobro. Ne dopada mi se ovaj hover efekat na linkovima, previse mi to nekako igra i bezi. Kod cist, na mestu, samo nastavi i bice ok, nema tu sta mnogo da se pametuje :D :D

Tnx. :)
Imaš li savet za hover taj? Kako bi ti odradio?
A što se se prve stranice tiče, to je moja prezentaciona stranica sa mojim osnovnim kontakt podacima. :D

Što se tice hover efekta ja bih licno izbacio centriranje teksta i background color za ceo list group item i stavio bih hover color za tekst samo i background hover color za tekst samo, tako da dobijes efektat recimo prelazak teksta iz crne u zelenu sa dropshadow efektom u boji koji sam proceniš da se slaže najbolje. To je lično neki moj predlog.

Što se tice hover efekta ja bih licno izbacio centriranje teksta i background color za ceo list group item i stavio bih hover color za tekst samo i background hover color za tekst samo, tako da dobijes efektat recimo prelazak teksta iz crne u zelenu sa dropshadow efektom u boji koji sam proceniš da se slaže najbolje. To je lično neki moj predlog.

Izbacio sam centriranje teksta, ali samo to, ovako mi je ok. Promenio logo da bude kakav i jeste firmin... Promenio Facebook link u ikonicu... Dodao linkove za jezik: http://smrzlic.eu/ELRADinternational/3/

Poslednja izmena:
S obzirom da se radi o free creator-u onda ajde nekako, vizuelno uvek kažem stvar ukusa i u to se mnogo ne mešam, samo bih naglasio da je dropdown meni u jednoj opciji premali za reč, možda da se proširi. Meni se lično ovaj outglow efekat na slovima ne svidja ovako kako je.

Tehnički, sad, opet da li saj namerava da živi ili je to samo dok ne dobiješ ocenu?

Poslednja izmena:
A koja ti je platforma u pitanju, pošto vidim da se baviš i programiranjem? :)

Slabo se u poslednje vreme bavim programiranjem, sad sam uglavnom privrzen web dizajnu i administraciji. Programirao sam pre jedno godinu dana i radio sam u basic-u i posle toga krenuo nesto sa c++ pa sam prestao ne znam ni sam zasto... :)
Inace, nemoj da te zavara, nisam uopste mnogo iskusan u svemu ovome koliko bih ja hteo, tj. za svoje godine znam i previse ;)

Da, free hosting jer nema potrebe da zakupljujem nesto za moje potrebe, tj. samo vezbam praveci neke sajtove sa template-a... Dosad sam napravio samo jedan sajt mojom idejom i radom i ovo ce biti drugi...Ostale sam skinuo psd i pravio u cilju da uvezbam sve to i mogu reci da je uspelo. I opet da ponovim da sam ja licno osmislio ovaj sajt, da ne dodje do zabune ;)
Je l' se bavis ti necim slicnim? :)

Back