Sajtovi za ocenjivanje i komentare

guli:

Klasican CMS (Pogledati http://www.novonaselje.co.yu ) a tu nema nekog web designa, zar ne?

Sta mislite o jos malo pa zavrsenom mom sajtu

www.trancegame.com

Fino, ali je ovo samo doradjen template...cak nisi ni skinu da je template sa sajta www.zymic.com

p0zdrav !

Kako komentarisete moj sajt ?
http://milenovic.on.neobee.net
Interesuje me vase misljenje o dizajnu stranice...
Dakle imam li osecaja za dizajn, tj. dali moje stranice izgledaju ok..?

Ovo mi se vec svidja - dodaj jos sadrzaja...

Citat:
Sta mislite o jos malo pa zavrsenom mom sajtu

www.trancegame.com
Fino, ali je ovo samo doradjen template...cak nisi ni skinu da je template sa sajta www.zymic.com

Pa nesmem da skidam to jer je to njihovo autorsko pravo i ako skinem mogu da me tuze ovako sta fali niko to i ne gleda svi gledaju da skinu nesto a ne cije je to copyright ili sta vec to njih ne interesuje. Osim toga imam i sta da ponudim ;)

Sanja-Sanjalica:
Da mi neko ne rece ne bih znala za ovaj deo foruma :)
Posto vidim da dajete komentare za sajtove,ajde da se i ja prikljucim sa svojim,vec sam postavila ovakvo pitanje,pa se odmah izvinjavam sto nisam odmah ovde ....
Sve u svemu moj sajt je www.sanjalica.com
I molim za vase iskreno misljenje ....
Greske ....
Mane ....
Dobre strane ...

Lep sajt...posto si zensko evo cita 10ka. Ne znam ni jednu devojku koja je napravila priblizno dobar sajt, a da nije imala pomoc...Samo napred..da ne bude da samo mi muski to radimo :) .

Budi mi pozdravljena...

fristajler:
Opet ja.Nisam imao vremena (a ni volje) da sam pravim sajt,pa sam platio marketinškoj agenciji da mi napravi.(odgovoriću na pp ako nekog zanima koliko sam platio)Sad ne znam ni sam šta da mislim o njemu.Voleo bih da čujem od nekog profesionalca koliko vredi ovakav sajt.www.fokus-selidbe.co.yu

Ja bih ti ovakav sajt uradio za nekih 2000 dinara. Koliko si ga platio to je tvoja stvar... U svakom slucaju ako nisi platio vise od 50e, onda je OK. Ako si platio vise od 50e onda su ti uzeli dosta para za relativno slabu prezentaciju!

Mislim da je sad bezveze govoriti koliko bi ko naplatio.

Back