- Poruka
- 6.510
Ne znam koliko imas godina, ako si tek skolarac, imas vremena za ucenje.
Nemoj shvatiti pogresno moju kritiku. Zelim ti da budes sto bolji, kako vreme prolazi. A i sam si trazio misljenje. Ovo je moje:
1. Slika na vrhu "Predrag vujic" jako losa
2. Sadrzaj strana kao da je pisan u Wordu
3. Fontovi ruzni i preveliki (recom "Bug" strana - katastrofa)
4. Elementi nabacani bez nekog posebnog reda
...
Sve u svemu ideja sta bi sajt trebao da sadrzi nije losa. Samo je izvedba na vrlo niskom nivou. U kom si programu pisao HTML kod?
Nadji neko program za izradu Web-sajtova i probraj njime. Ima ih mnogo, ja koristim Actual Drawing na primer, mada je to stvar izbora.
Pokusaj da izbegavas one klasicne animirane GIF-ove (kao za mail na primer), vec milion puta vidjeno i odavno nausteno kao praksa...
Ocena za ideju sajta (1-10) 8
Ocena izrade (1-10) 2
Opet da kazem, moje licno misljenje, nemoj uzimati kao zlonamerno/
I ako ti je uteha - sijes Bulmu debelo!
Nemoj shvatiti pogresno moju kritiku. Zelim ti da budes sto bolji, kako vreme prolazi. A i sam si trazio misljenje. Ovo je moje:
1. Slika na vrhu "Predrag vujic" jako losa
2. Sadrzaj strana kao da je pisan u Wordu
3. Fontovi ruzni i preveliki (recom "Bug" strana - katastrofa)
4. Elementi nabacani bez nekog posebnog reda
...
Sve u svemu ideja sta bi sajt trebao da sadrzi nije losa. Samo je izvedba na vrlo niskom nivou. U kom si programu pisao HTML kod?
Nadji neko program za izradu Web-sajtova i probraj njime. Ima ih mnogo, ja koristim Actual Drawing na primer, mada je to stvar izbora.
Pokusaj da izbegavas one klasicne animirane GIF-ove (kao za mail na primer), vec milion puta vidjeno i odavno nausteno kao praksa...
Ocena za ideju sajta (1-10) 8
Ocena izrade (1-10) 2
Opet da kazem, moje licno misljenje, nemoj uzimati kao zlonamerno/
I ako ti je uteha - sijes Bulmu debelo!