Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Ne znam koliko imas godina, ako si tek skolarac, imas vremena za ucenje.
Nemoj shvatiti pogresno moju kritiku. Zelim ti da budes sto bolji, kako vreme prolazi. A i sam si trazio misljenje. Ovo je moje:

1. Slika na vrhu "Predrag vujic" jako losa
2. Sadrzaj strana kao da je pisan u Wordu
3. Fontovi ruzni i preveliki (recom "Bug" strana - katastrofa)
4. Elementi nabacani bez nekog posebnog reda
...
Sve u svemu ideja sta bi sajt trebao da sadrzi nije losa. Samo je izvedba na vrlo niskom nivou. U kom si programu pisao HTML kod?
Nadji neko program za izradu Web-sajtova i probraj njime. Ima ih mnogo, ja koristim Actual Drawing na primer, mada je to stvar izbora.
Pokusaj da izbegavas one klasicne animirane GIF-ove (kao za mail na primer), vec milion puta vidjeno i odavno nausteno kao praksa...
Ocena za ideju sajta (1-10) 8
Ocena izrade (1-10) 2
Opet da kazem, moje licno misljenje, nemoj uzimati kao zlonamerno/
I ako ti je uteha - sijes Bulmu debelo! :)

Ovaj Code-ov komentar stoji...
Ja bih jos dodao:
1. Sklanjaj sat sa home-page-a
2. Smanji velicinu fonta na button-ima za 1, tako da ti sve stane u polje.
3. I kao sto je Code rekao, i ja moram da ponovim: MENJAJ BANER SLIKU, obavezno...
Inace, sto se tice Bulme...
On NIJE webdesigner, takodje NIJE nista vezano za kompove, jednostavno ovde je samo da bi pravio budalu od sebe... I to je uspeo.... 3 bambija za njega

rajkec:
Sto svi mrze Bulmu???

Zato sto me niko ne voli :( A ja stvarno ne znam za sto je to tako! Evo, primera radi, pomazem (bukvalno od srca) lokalnoj radio televiziji koja je trenutno pod stecajem i nema para pisljivi mail da posalje sama (!!!) ZAISTA, da im "ustedim" na reklami postavio sam celokupan listing njihove opreme namenjene za licitaciju na svoj sajt (BESPLATNO). Mozete ga videti na www.bulmasoft.netfirms.com (sledite link ka "Zvornicka Radio Televizija").

Ja vas molim da pogledate ovaj link ako bi ikako mogli da im POMOGNETE a njima je pomoc prvenstveno potrebna FINANSIJSKE prirode zato sumnjam da ce se ijedan "robin hud" ovde naci, a sto sam ja mogao - ja sam uradio dakle ja sam ih "postavio" ovde a nisam im ni pfeninga uzeo, a najverovatnije ce jedini efekat ovog mog truda tu biti sledeci: zajedljivi i pod okriljem "dobronamernosti!!!" komentari sto se SIROMASNOG WEB DESIGHN navedenog sajta tice!

P.S. salu na stranu, OVO NIJE REKLAMA NI ZA KOGA! Ako mi neverujete, pogledajte licno, ovog puta stvar je skroz ozbiljna (ali opet - vi necete citati TEXT nego cete komentarisati "kako je on uklopljen u prokletu tabelu!!!" Takav ti je Codemacer i ja ne znam zasto on mora da bude "svakom loncu poklopac???"

Web url:
www.bulmasoft.netfirms.com
pa izaberite link ka Zvornickoj Radio Televiziji.
Molim da NE komentarisete Web Desighn!
Ako mozete i ako ste voljni da kupite nesto od opreme tu navedene pa da im na taj nacin pomognete, to je pomoc za kojom oni ocajno zude! Ljudi nisu placeni zadnjih pet GODINA!!!!!!

Srdacno
"BulmaSoft"

Ne lupaj Bulimije.
Naravno da si postavio kretensku tabelu, ali je ovog puta povod drugaciji pa te necu ni kritikovati.
Imas ti i "svetlih trenutaka", pa je za pohvalu sto im zelis pomoci, ali to ne znaci da si "aboliran" sto se mene tice...

Nazalost ne mogu pomoci toj televiziji, jer mi nista od navedenog ne treba a i da mi treba, vise me kosta put tamo nego ono sto bih nabavio.

Samo me jos zanima sta ce u celom inventaru i PISTOLJ CZ ????

Ja cu da se suzdrzim od daljih komentara na ovu temu....
Bulma... Svaka cast sto hoces da pomognes, to ti je za pohvalu....
Ali koji ce to ku*ac na temi za dizajn???
Ovde si da postavis link sajta i da dobijes jednu turu slajma (pljuvanje)...
Ti si dobio tura za ceo zivot...
MENJAJ TAJ SAJT!!!
STA TI JE!!!

rajkec:
Ok, shvatio sam! Bulma mora opet u prvi razred da nauci da cita i pise!!!!

Codemacer - codemaker
Web Desighn - Web Design
neverujete - ne verujete
.............
NARAVNO!!!!!!!!!!! Nista drugo od vas ovde nisam ni ocekivao!

A i realno govoreci, CodeMAKER (jesi sad srecan, jel bitno jel' CodeMACER ili MAKER???) je konacno sada rekao nesto sa cim se PO PRVI PUT U ZIVOTU slazem sa njim!!!!!! (joj, mora da ce pasti kisa, sneg, grad, vlada, ili ce se boze-me-prosti pokojni Djindjic vaskrsnuti ili povampiriti posto se po prvi put SLAZEM sa CodeMACERom aaaa sta ce to biti joj vidi JA se SLAZEM sa NJIM ?!?!?!?!? buhuhahaha prosto ne mogu da verujem joj joj JOJ JOJ neka me neko ustine, ma jel' ja to sanjam ili se STVARNO SLAZEM sa NJIM zar sa njim zar sa NJIM ?!?!?! Ufff bre aaa... ima li ko ASPIRIN ili neku JACU drogu ??? Ah-ah-ah, ostajem bez daha, slazem se SA NJIM?!?!?! Uf, bre!!!

(hihihi!)

codemaker:
Ne lupaj Bulimije.
Naravno da si postavio kretensku tabelu, ali je ovog puta povod drugaciji pa te necu ni kritikovati.
Imas ti i "svetlih trenutaka", pa je za pohvalu sto im zelis pomoci, ali to ne znaci da si "aboliran" sto se mene tice...

Nazalost ne mogu pomoci toj televiziji, jer mi nista od navedenog ne treba a i da mi treba, vise me kosta put tamo nego ono sto bih nabavio.

Samo me jos zanima sta ce u celom inventaru i PISTOLJ CZ ????

Verovao ili ne, to je i mene iznenadilo. Tehnicki - vidi ovako - imali su nocnog portira, portir kao portir mora imati kakvo vatreno oruzje, i to je taj pistolj. Legalan je (!) Medjutim, ono sto ne znas je sledece:
ORIGINALAN listing inventara koji su mi doneli na papiru pa smo onda isti "filtrirali" po sadrzaju ono - sta da "objave" a sta ne od raspolozivog inventara je BUKVALNO obuhvatao ama-bas-kompletan inventar tog preduzeca UKLJUCUJUCI I LUSTERE I TEPIHE I PARKET I UTICNICE ZA STRUJU U ZIDU!!!!!! Sad, mi smo to "filtrirali" na neke "relevantne" stvari (koliko su pak releventne) a one "ne-relevantne" smo "izbacili" sa ove "obicne i proste tabele" :)

Srdacan pozdrav. Znam da ne mozes(te) pomoci, mada put nije bas TOLIKO skup do Zvornika. Ono sto je meni glupo je sledece: objavljuju licitaciju a JOS ne znaju datum kad ce ona biti (ovo nije na meni, to je stvar njihove organizacije)

Pozdrav
Brana

ArkantoS-Vrbas:
Ja cu da se suzdrzim od daljih komentara na ovu temu....
Bulma... Svaka cast sto hoces da pomognes, to ti je za pohvalu....
Ali koji ce to ku*ac na temi za dizajn???
Ovde si da postavis link sajta i da dobijes jednu turu slajma (pljuvanje)...
Ti si dobio tura za ceo zivot...
MENJAJ TAJ SAJT!!!
STA TI JE!!!

Ovo je postavljeno na temi za dizajn SAMO ZATO sto sam RANIJE imao OPASKE u okviru iste teme (i ni zbog cega drugog posebnog!) Iskreno, MRZELO me da otvaram NOVU temu a da sam TO uradio mislili bi da REKLAMIRAM neki ko-zna-koji djavo (dobro, ajde, JESAM se reklamirao ali OVO jeste stvarno DRUGACIJE!!!)

U dodatku (samo TEBI u inat) NECU NECU I NECU promeniti sajt NIKADA NIKADA NIKADA! (To je ono sto me cini sretnim, sad CRKNI od MUKE TI !!!)

(Srdacan pozdrav!!!)
Hihihi!

Back