ArkantoS-Vrbas
Aktivan član
- Poruka
- 1.615
Ovaj.. .DreamWeaver.... (Tkac snova JE8ENI PREVODIOCE)
Sa kog jezika prevodis kada ne znas Engleski???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram jedno da ti priznam tupavi.bulma2005:Ej, ajte molim vas, ocenite ovaj sajt:
http://www.elitesecurity.com/home.html
CodeMaKer ce verovatno reci da je u pitanju samo jos jedna glupa tabela, ali... hihihi... koliko puta je CodeMaKer pogresio (u svom CODU) ja vise ne umem ni da prebrojim hihihihi!!!
Dakle, interesuju me vasa misljenja o gore navedenom sajtu koji cisto informativno nije moj!!!
ArkantoS-Vrbas:Ovaj.. .DreamWeaver.... (Tkac snova JE8ENI PREVODIOCE)
bulma2005:Dragi kolega CodeMaKer, a zasto ipak niste dali vase cenjeno misljenje o sajtu koji ipak nije moj? Bez obzira sto nije moj, dokazuje moje MISLJENJE..
Dobro, nije vazno. Ako hoces mogu ti mailom poslati svoj OPERATIVNI SISTEM koji sam radio od 1999 do 2002 godine. Zipovani fajl je oko 3,5 megabajta. Instalira se klasicno kao i svaki drugi program na racunaru koji ima bilo koji operativni sistem od Windowsa, dakle pod Windowsom "Iskra2000" radi kao PROGRAM dok na hard disku koji je 100% prazan "Iskra2000" preuzima inicijativu i instalira se kao butabilan operativni sistem.
Reci dal' si zainteresovan, naravno, ocekuj DOS baziranu grafiku "Iskre2000". SLIKE mozes pogledati na MOM SAJTU u rubrici POSEBNO IZDVAJAMO pa klikni na link u dnu pod nazivom "Operativni sistem Iskra2000". Otvorice ti se novi prozor. U njemu idi na "Iskra is an operating system for Oric/Euphoric". I ta-raaaa! Tu ces videti prezentaciju mog operativnog sistema!
Odmah da vam kazem svima dve stvari u vezi iskre2000:
1) Iskra2000 je JEDINI operativni sistem za Oric/Euphoric vrstu racunara koji je ikada postojao na trzistu u citavoj istoriji OVE vrste racunara odnosno emulatora za isti!
2) Iskra2000 je vec bila izuzetno POPLjUVANA na ovom forumu godine 2000 tako da dodatno pljuvanje sa tvoje strane na OVU temu NECE biti potrebno!!!
evo i treca stvar: Iskra2000 je napusten projekat!!!
U zdravlje, CodeMaCer, u zdravlje!!
codemaker:Ne zelim da trosim vreme na nesto sto je neupotrebljivo. A pogotovo napusten projekat koji nema svrhu.
Pomenuo si da si radio programe za manje poslovne obrade. To me je zanimalo, kako si uradio.
shining star:Stvarno ne znam zasto neki ljudi imaju toliku potrebu da se svadjaju kao sto to radi Bulma. Aman covece, pa ja koja dolazim ovde s vremena na vreme sam ukapirala koliko si dosadan a da ne govorim o tvom nedostatku znanja i opste kulture! Nije mi jasno kako do sada nisi mogao da vidis da te Codemaker u jednoj prosto prosirenoj recenici napravi neznalicom sto ti i u stvari jesi. Ne nije mi ni malo interesantno da citam vasu prepisku, vise volim kad Code napise nesto sto mi stvarno koristi.
Pozz
codemaker:Nazalost, zbog ljudi koji ne umeju da se kontrolisu, diskutujemo o necemu sto je besmisleno umesto da se nesto pametno napise, pita, odgovori, pomogne....
Ma, ja sam sebe krivim, sto dozvoljavam da me jedan takav tip isprovocira da nesto odgovorim, ali tesko podnosim ljudsku glupost i to je to....
Ljudsko neznanje lako podnosim jer volim da ljudima pomognem, ako mogu i ako pitaju.
Ne podnosim kad neko nesto ne zna a prodaje se za nekog znalca, pa kad ga uhvatimo u gluposti, pocinje vredanje i stignemo do "Kulina Bana" umesto da se nesto pametno sroci ovde...
Uvek me neka tuga uhvati kad posetim neke druge forume gde sve prsti od pitanja, odgovora, diskuje na nivou i sveopste pozitivne atmosfere. A sta cu, kad mi je Krstarica nekako prirasla za srce, pa me toliko vise iz takta izbace nedokazni....
Ja sam u IT svetu vec 20 godina, a jos uvek me nije stid da pitam ono sto ne znam, jer sam svestan koliko ne znam. Medjutim, mislim da imam dovoljno znanja da mogu ponekoga i savetovati, ne zelim barem ono sto znam, da ljubomorno cuvam samo za sebe. I ja sam nekada pocinjao, pun hiljada pitanja...
A neko, ko je samo prosao pored neke knjige ili video neki sajt, odmah sebe proglasava genijem i ne dozvoljava ni najmanju rec (uvek dobronamerne) kritike ili saveta...
ArkantoS-Vrbas:Weaver = Tkac
Viewer = Pregledac
Retardirani skote!!!
Pazi ovako,
Nemoj mnogo da se cimas oko komentara na forumu, niti nemoj bezveze da ulazis u diskusiju. Prihvati komentare, zato sluzi forum. Ako nesto ne znas ili nisi siguran da je reprezentativno bolje ne spominji.
Ja sam ubedjen da je tvoja firma super u tom prevodilackom poslu, ali prezentacija ne govori tako. Realno gledano vrlo je tesko uraditi dobru prezentaciju ako si pocetnik, zato je najbolje "pozajmiti" neciju podlogu tj. obraditi neciju sajt. Uzmes lepo sajt neke bezvezne nemacke ili spanske firme koja ima dobar sajt ili skines neki template i obradis ga, ubacis tekst i slicno.
Mozda je bolje da si napravio samo jednu stranicu u kojoj ces prikazati sve o tvojoj firmi, nego ovako brdo nekih stranica koje su vizuelno lose odradjene...
Pozdrav i sve najbolje u radu...
Nemanja Zivanovic, customer service manager
Optima Net