Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Nova opcija na softee.net-u!!! Mozete se registrovati napraviti svoj profil i napraviti svoju listu najcesce upotrebljavanog freeware-a.
Zasto?
Pa kada reinstalirate Windows svi programi ce biti na jednom mestu a uskoro ce biti i jos opcija.

Inace ovu opciju sam sam napravio koristeci par skripti sa interneta.
Zato vas molim da mi date komentar i da je isprobate.
Moguce su neke greske koje nisam uocio pa bih vas molio da mi javite ako naletite na neku.:rtfm:

Link: www.kava.hr

Vrsta stranice: Informiranje javnosti o kavi (s krajnjim ciljem popularizacije kvalitetnijeg koristenja kave kao namirnice)

Opis: Pocetnik sam i ovo mi je prva stranica. Moram priznati da sam se namucio, jer sam ozbiljno morao prvo naj osnovnije stvari nauciti (npr.: sta je flash, css, html itd ;-)) da bi uopce mogao poceti sa radom. Znaci tema je kava, nudimo informacije o kavi, forum, prodaja prve hrvatske knjige o kavi i uskoro bi trebali biti i reklame/sponzori. Eh sada, poboljsanja sigurno uvijek ima, zato sam ovdje ;-)
Molim konstruktivnu kritiku, sto poboljsati, promijeniti...

S jedne strane, font jeste prvenstveno izmišljen sa namerom da se koristi za balončiće sa tekstom, i za to je sjajan...kao i za imitiranje rukopisa, u retkim situacijama. No, izvan toga, većina web dizajnera ga izbegava i smatra trešom među fontovima.

Evo, uveri se. Nisam ja sad neka veštica da ti tek tako zameram, ovo je poznata stvar. :)

Prosli put nisam postavio link za Softee.net mada ste mogli i da ga iskopirate.

Kao sto sam rekao dosta novih opcija na sajtu i bio bi vam zahvalan da se registrujete i isprobate ih, a zatim i napisete neki komentar ako vas ne mrzi.
U svakom slucaju jos opcija je u planu samo treba vremena.

Ovo je drugi projekat na kome radim. Jos uvek nije gotov ali napreduje polako.
Outsourcing Design Servis
Gotovo svi linkovi su aktivni pa pogledajte i recite svoje misljenje.

Prodaja polovnih automobila na teritoriji Srbije pa i sire u regionu.
Pogledajte pa mi kazite svoje impresije.
www.nadjiauto.com
Necu ti reci nista jer to je i moj sledeci projekat! Evo bas dok ti pisem radim i grafiku za sajt sa istom tematikom.
Odmah cu ti reci nemas sanse!:D

Salim se za ovo da nemas sanse, sajt je ok i sto se dizajna tice 5.
Ipak konkurencija je velika mada ne posebno kvalitetna (kazem ti istrazivao sam) i kada bi se ocenjivao kvalitet ovaj sajt bi bio medju prva 3, sad treba i google ubetiti u to.

Necu ti reci nista jer to je i moj sledeci projekat! Evo bas dok ti pisem radim i grafiku za sajt sa istom tematikom.
Odmah cu ti reci nemas sanse!:D

Salim se za ovo da nemas sanse, sajt je ok i sto se dizajna tice 5.
Ipak konkurencija je velika mada ne posebno kvalitetna (kazem ti istrazivao sam) i kada bi se ocenjivao kvalitet ovaj sajt bi bio medju prva 3, sad treba i google ubetiti u to.

Ovako, nisam ja vlasnik tog sajta, ali kao da jesam, blizak sam sa pravim vlasnikom, a uskoro i ja treba da se ukljucim u taj projekat...
Veruj mi da ovo nije ni priblizno kako ce taj sajt na kraju izgledati, sta ce sve imati, sve mogucnosti... Veruj mi, polovniautomobili.com mu nece biti ravni :D

Back