Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Ljubo nisam shvatio u cemu je problem, izgleda da se sajt kod tebe drugacije otvorio, izgleda da se malo razbio dizajn...
Ajde molim te uradi screenshot i posalji mi...

uuuuu, sad sam primetio, dizajn se raspada na 1024x768... zaboravio sam da ga proverim na toj velicini

Poslednja izmena:
A jel moze da kazete nesto o kandid transport !

Nemojte komentarisati kod, vec dizajn ! Hvala.

Sajt je dobar, malo da sredis menije, nekako su mi ruzni, a i onaj kamion sto je animacija, ili izbaci (zameni obicnom slikom) ili zameni nekom kvalitetnijom animacijom, suvise je ruzan tako u .gifu, ajde da on radi nesto vise nego sto blica svetlima, ali ovkao...

Sajt je dobar, malo da sredis menije, nekako su mi ruzni, a i onaj kamion sto je animacija, ili izbaci (zameni obicnom slikom) ili zameni nekom kvalitetnijom animacijom, suvise je ruzan tako u .gifu, ajde da on radi nesto vise nego sto blica svetlima, ali ovkao...

Razumem da je gif ruzan, i jeste ... ali sto menu, kako ruzan, jel prost i neugledan ili bi moglo napucanije!?

Na sajtu www.putokaz.net na pocetnoj strani planiram da izbacim Pogodak pretragu (gore sa desne strane) posto sam iz statistike primetio da posetioci uglavnom ni ne koriste tu pretragu vec pretrazuju "rucno" po kategorijama. E sad, razmisljam sta bi mogao korisno (a da nije baner :) ) da stavim umesto toga? Jel ima neko neki predlog?

Kolega,
pomeri samo google oglas na gore ili druga solucija stavi site search...ali pravi!

A ono sto mi je takodje upalo u oko je

Dodaj PUTOKAZ u favorite! (CTRL + D)

daj ne zasmejavaj ljude...
Ako zelis dacu ti javaskriptu za ubacivanje u favorite!

p.s. ubacicu svoje sajtove u putokaz kada to popravis :D
pozzzz

Na sajtu www.putokaz.net na pocetnoj strani planiram da izbacim Pogodak pretragu (gore sa desne strane) posto sam iz statistike primetio da posetioci uglavnom ni ne koriste tu pretragu vec pretrazuju "rucno" po kategorijama. E sad, razmisljam sta bi mogao korisno (a da nije baner :) ) da stavim umesto toga? Jel ima neko neki predlog?

Pa ti si legenda covece. lol
Nisam poverovao citajuci predhodni post da si radio u html-u, morao sam proveriti. :D

Pa sto covece nisi opleo sa php i mysql, mnogo bi ti lakse bilo. Plasim se i da pomislim koliko ces stranica imati i koliko ces puta morati da krenes od pocetnog templajta za svaku stranu posebno. Jos ako ti se razvije sajt... pa ti si ugasio totalno. :D

Dugo vremena nisam znao da je benchmark joomla. Sasvim slucajno sam pogledao jednom prilikom source i provalim da je to ona osnovna purity tema.

To su mnogo dobra resenja ne samo za pocetnike nego i za one iskusnije koji su se odavno nakuckali i ne kucaju vise sa onim zarom kao nekada...Uz to sta god da se skucka doce se do onoga sto nudi vec gotov (a free) cms, plus jos niz stvari za koje bi trebalo sto godina.

Tako da... putokaz evo ti putokaz -> www.joomla.org ;) Ili phpnuke i ostalo vec pomenuto.

Back