vase misljnje o promjenama koje treba napraviti na ovom site http://www.berza-nekretnina.ba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E evo ga, sada je sredjeno, bio je problem u nedavno dotatim .div tagovima... Sta kazes sada?
Sajt je dobar, malo da sredis menije, nekako su mi ruzni, a i onaj kamion sto je animacija, ili izbaci (zameni obicnom slikom) ili zameni nekom kvalitetnijom animacijom, suvise je ruzan tako u .gifu, ajde da on radi nesto vise nego sto blica svetlima, ali ovkao...
Razumem da je gif ruzan, i jeste ... ali sto menu, kako ruzan, jel prost i neugledan ili bi moglo napucanije!?
Na sajtu www.putokaz.net na pocetnoj strani planiram da izbacim Pogodak pretragu (gore sa desne strane) posto sam iz statistike primetio da posetioci uglavnom ni ne koriste tu pretragu vec pretrazuju "rucno" po kategorijama. E sad, razmisljam sta bi mogao korisno (a da nije baner) da stavim umesto toga? Jel ima neko neki predlog?
Na sajtu www.putokaz.net na pocetnoj strani planiram da izbacim Pogodak pretragu (gore sa desne strane) posto sam iz statistike primetio da posetioci uglavnom ni ne koriste tu pretragu vec pretrazuju "rucno" po kategorijama. E sad, razmisljam sta bi mogao korisno (a da nije baner) da stavim umesto toga? Jel ima neko neki predlog?
Pogledajte sledeci sajt.
Svaka kritika, predlog, sugestija, pohvala ako ih ima su dobrodosle.
www.advanced-soft.net
Pogledajte sledeci sajt.
Svaka kritika, predlog, sugestija, pohvala ako ih ima su dobrodosle.
www.advanced-soft.net