Za tvoje godine i iskustvo, lepo si uradio!
Samo tako napred, bice jos boljih i lepsih sajtova

Ako vas bude vise tvojeg godista, za IT u Srbiji nema zime. Drago mi je sto si se potrudio i nauceno pokazao na sajtu. Zelim ti mnogo uspeha.
Naravno, nekoliko dobronamernih primedbi (neizbezno

)
- Okvir sa desne strane (nesto sivkasto sa gradientom, uradi sa malo alfa, i neke druge boje da se malo samo providi. Boja nije lepa i ne uklapa se u ceo sajt.
- Pokusaj da nedjes neka lepsa slova, to je naravno stvar ukusa, ali bi trebala biti za nijansu manja
- Knjiga gostiju bi trebala da bude u okviru tvog sajta, ali naravno to zahteva programiranje i pristup resursima, ima vremena
- Meniji sa leve strane (zadnja tri), su malo suvise tamni, nadji neki drugi dizajn
- Online igrice zahtevaju neku registraciju, sto nervira posetioca
- Otvaranje desnog (sada sivkastog) dela je malo presporo, pa se vidi trzanje, sto deluje neprijatno
- Gornji deo bi mozda trebalo napraviti malo "beveled", atraktivnije bi izgledalo.
- Font za vreme i datum je ruzan, zameni to. Isto vazi za tvoj broj telefona
- Font za izbor opcija sa desne strane je verovatno Arial, mislim da bi trebalo da ga malo smanjis za dlaku.
- Sa desne strane ti nedostaje skrolvanje sadrzaja, imam utisak da si naveo uvek tacno broj stavki, koje staju u okvir, vise stavki bi zahtevalo skrolovanje? Predlazem ti da ne uzmes standardni vertikalni skrol bar, nego da sam napravis, sa nekim atraktivnim elementima za dugmice gore-dole i skrol dugme u sredini. Sadrzaj mozes uzimati iz nekog eksternog fajla pa ucitavati u "Dynamic text" simbol (movie)
Nemoj se razocarati, nisam te kritikovao, vec su to samo dobronamerna zapazanja, sve u zelji da ti sajt izgleda sto bolje i atraktivnije. Surfuj malo i pogledaj sta je radjeno, pa ces steci jos mnogo ideja.
Pozdrav mladom kolegi i samo napred, na dobrom si putu, jer radeci ovaj sajt, sigurno si mnogo usput naucio.