Sajtovi za ocenjivanje i komentare

ja imam 1680x1050 i super sve izgleda, nije razvuceno toliko. Ne svidja mi se samo sto slike nisu nekog kvaliteta, pa to malo kvari utisak. Takodje bi mogao da napravis neki logo, i malo zanimljivije da uradis prvu stranu, i jos, nista ne bi smetalo meniju da se nadje na sredini, mozes da ga povecas i stavis isti font kao i ovaj Zid 2 ;)

ja imam 1680x1050 i super sve izgleda, nije razvuceno toliko. Ne svidja mi se samo sto slike nisu nekog kvaliteta, pa to malo kvari utisak. Takodje bi mogao da napravis neki logo, i malo zanimljivije da uradis prvu stranu, i jos, nista ne bi smetalo meniju da se nadje na sredini, mozes da ga povecas i stavis isti font kao i ovaj Zid 2 ;)

Postoji logo, oni vec imaju sajt http://zid2.com/ , ali posto je sav u flesu i samim tim je ne moguce izvrsiti CMS, ja radim ovaj sajt :)
Problem sa logo-om je taj sto ne znam gde da ga stavim, nikako ne lezi logo preko slike, jedino u futer da ga stavim..
Ukoliko bi stavio navigaciju po sredini imao bih problem jer bi boksovi u aboutu i kontaktu ometali ovaj podmeni sto mi ispadne kada predjem preko "Ponuda"...

pa zato ti i kazem da povecas i font i boxeve, a posto imas 4 stavke, mozes napraviti simetriju da logo bude izmenju dve u sredini, tako ces resiti oba problema, a slike ce ostati netaknute :)

ma ne'am pojma, danas cu im poslati sajt pa cu da vidim, ako im se ne svidja nesto neka kazu. :)

Stavke se izvlace iz baze, ja sam stavio 4, a bice i vise, jer sam namestio formu za dodavanje stavki i slika..:)

da ne otvaram temu,

Udjite ovde http://zid2.com/new/video.php#&panel1-1
Predjite misem preko Ponuda, pa u submeniju pokusajte kliknuti Odela, Accessoiries ili Ostalo nemoguce je, kako to mogu da resim, bio sam namestao prozirnost z-index:-1 ovog videa, da bi se video submeni, ali tada se video ne moze pustiti... Ocigledno na neki nacin DIV elementi smetaju submeniju i obratno, jer je isto i u Kontaktu, samo u Index i About mi je normalan submeni, pomagajte..

da ne otvaram temu,

Udjite ovde http://zid2.com/new/video.php#&panel1-1
Predjite misem preko Ponuda, pa u submeniju pokusajte kliknuti Odela, Accessoiries ili Ostalo nemoguce je, kako to mogu da resim, bio sam namestao prozirnost z-index:-1 ovog videa, da bi se video submeni, ali tada se video ne moze pustiti... Ocigledno na neki nacin DIV elementi smetaju submeniju i obratno, jer je isto i u Kontaktu, samo u Index i About mi je normalan submeni, pomagajte..

RESENO! Na ponuda:hover sam stavio z-index:999; i kada se predje ponuda je ispred, a kada se "napusti" video je ispred :)

a druze da nadjes programera da ti odradi ono sto si zamislio to je jako bolno po tvoj novcanik
Hvala ti sto se brines za moj novcanik, ja bih se verovatno razbacivao s novcem da me ljudi ne upozoravaju da to ne radim.
Salu na stranu, programer koji ce mi pomoci oko ovoga nece mi isprazniti novcanik, u to sam siguran, a i njemu se svidja ideja, pa se cak sam ponudio da mi pomogne oko ovoga.

Back