Sajtovi za ocenjivanje i komentare

Šta mislite koja je najbolja kombinacija boja za ovaj sajt? http://ns-net.site40.net/

To je moj portfolio, samo je urađena Home strana, pa ni ona nije kompletna, nisam linkovao društvene mreže, logo i tako, ali mi treba okvirni savet kombinacije boja, ovaj slider ne bih dirao, ali bih boje contenta i/ili headera menjao..

Ja sam vise programer nego dizajner, ali eto hocu da pokusam malo i na ovu "tamnu" stranu. :lol:

Poslednja izmena:
bas je dobar odabir boja, samo ovu zelenu sa selektovanog slajda zameni ovom svetlijom plavom. Meni se ne svidja sto je gornji meni ogroman, a ovaj donji premali. E da, sto ides na full width? mislim da bi mnogo lepsu formu sajt imao, ako bi bio na 1000px :)

E da tu zelenu moram da zamenim, dobro si me podsetio :)
Mislis na navigaciju ili? HOME ABOUT je u odnosu na C#,HTML meni ogroman je l'?
Mislis da je bolje da postavim 1000px, center?

Poslednja izmena:
da, na to mislim, i taj dodji meni me vise podseca na google oglase nego na pravi meni, ma probaj 1000px pa center, cisto da vidis, i jos smanji taj gornji meni, pa postavi float left za njega, a za ove ikonice tipa fb stavi float right. Sve isprobaj i vidi sta ti najvise pase. E da, cini mi se da si i u slider ubacio full width, i to mozes da sredis ;)

da, na to mislim, i taj dodji meni me vise podseca na google oglase nego na pravi meni, ma probaj 1000px pa center, cisto da vidis, i jos smanji taj gornji meni, pa postavi float left za njega, a za ove ikonice tipa fb stavi float right. Sve isprobaj i vidi sta ti najvise pase. E da, cini mi se da si i u slider ubacio full width, i to mozes da sredis ;)

Ok, namestiću to... Jesam išao sam i na slider width:100%; hteo sam da se prilagođava rezoluciji ekrana...

Znači boja je ok?
Mislio sam možda i ovakav raspored boja da ubacim..
site.jpg

samo sve pod jedan div, u css

#wrapper {
margin: 0 auto;
width: 960px;
}

i gde ti pocinje sajt, posle /head otvoris, i gde ti zavrsava zatvoris

ovaj sajt je super za kostur stranice, sve mozes i sam, ali ti on dosta polaksa CSS portal

Pazi ovo molim te :lol:

localhost
Untitled1.jpg

hosting
Untitled2.jpg

Kako je ovo moguce, apsolutno isti kod?

EDIT: ahahahaha bio mi browser na 90% :lol: sad je sve ok, hvala puno :)
Je l' mozda bolje sada, promenicu logo, isuvise dreci u odnosu na ovo...

Poslednja izmena:

Back