Sajt za skidanje filmova

Ima ******.

Američkih filmova ima, a nekih drugih samo ako su komercijalniji ili poznatiji.

Evo na primer testirao sam, ukucao sam Rane 1998 torrent na google pretraživaču. Gledao sam taj film, ali eto čisto da vidim kako su zastupljeni kvalitetni filmovi koji nisu holivudski.

Nema nijedan torent. To jest ima, ali sa 0 seeds i 0 peers.

Ако не умеш да нађеш то не значи да нема. Имаш на Кикас торенту Ране 12 сидера и скидање пичи... има и домаћи торенти приватни, јавни свакакви...
Мени се још није десило да нисам нашао неки филм а да постоји на нету.

Ако не умеш да нађеш то не значи да нема. Имаш на Кикас торенту Ране 12 сидера и скидање пичи... има и домаћи торенти приватни, јавни свакакви...
Мени се још није десило да нисам нашао неки филм а да постоји на нету.

Naveo sam rane kao primer, nebitno.

Daj neki konkretan link, neke konkretne sajtove, zašta služi ova tema inače?

Na seedpeer.eu sam primetio da imaju dosta dobar izbor, možda su čak i najbolji trenutno.

Naveo sam rane kao primer, nebitno.

Daj neki konkretan link, neke konkretne sajtove, zašta služi ova tema inače?

Na seedpeer.eu sam primetio da imaju dosta dobar izbor, možda su čak i najbolji trenutno.

Домаће филмове је најбоље тражити на домаћим торентима... Али они траже позивницу да би се регистровао и мораш да сидујеш Бога оца, јер у супротном те банују.
Ја тражим углавном преко Гугла и нађем све што ме занима. За стране ти је добар torrentz.eu

- - - - - - - - - -

Иначе, забрањено је постављати линкове ка пиратским сајтовима... али пошто овде нема модератора изгледа да може :mrgreen:

Rade i KAT i TPB...
A što ne možeš da nađeš domaće filmove na stranim trakerima... pa krivi smo mi... postoje ex-yu trakeri na kojima se može naći skoro sve domaće i bivše domaće (ex-yu). Ali, neko neće da se registruje, nekoga mrzi da se cima... i tako to ide.

Predloži mi neki dobar sajt sa ruskim krimi filmovima i serijama,
poput "Sašine ekipe". Sa prevodom, naravno !
Evo ovde i pse u uglu klipa da kliknes na "CC"za prevod.Koliko epizoda ima neznam,ali kad otvoris prvu,onda ti sa strane daje i sledece epizode.https://www.google.com/search?num=30&q=Sa%C5%A1ine+ekipe+sa+prevodom+free+online&oq=Sa%C5%A1ine+ekipe+sa+prevodom+free+online&gs_l=serp.12...0.0.0.20027.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.serp..0.0.0.mrNJ7ySofw0

Back