Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anarhist:Vencjali se. Kad pre. Evo i ja i Saki obavili to. Hey Flame dugo te ne citah.
*drunken_butterfly*:hihihi, e, i meni
jel ste na svadbi pank pushtali?ili ste ga izdali i igrali uz neka kolca?
![]()
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:milentisha:Pravili smo žurku u Holiday-u. Puštao se punk, ska, oi, rac, hc, itd... Hteli smo da angažujemo bend Reject, ali su oni to veče imali neku svirku pa smo morali da se zadovoljimo puštanjem muzike.![]()
Ali deco, kakve sve ovo veze ima sa Šahtom? :-?
. . .::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
racmilentisha:opet se izražavaš nerazumo! što si se sad šokirao? :shock:
Pa obicno kad vidim ta tri slova pomislim na "izvesne" bendove. . .milentisha:a zato... pa dobro, onda nastavi da se šokiraš!![]()
*drunken_butterfly*:uhmmm a shta mu dodje to rac? :redface:
ja sam pomislila prvo na nesto sto nije muzika(necu da kazem, ne sme da se psuje
)
Pa ono sto spada u tu muziku najcesece to i jeste 
. . .:Pa ono sto spada u tu muziku najcesece to i jeste
![]()
Joj nemoj to dobro i lose. . . Podsetim me odma na kauboje sa crnim i belim sesirima. . .*drunken_butterfly*:hmmm chek sad, iz vashe priche kapiram da postoji i dobra i losha strana rac-a....
a rock against communism kao pravac je osnovao ian stewart donaldson (pu pu pu!), right?
Ako mislimo na isti Fortress (ovaj je koliko se secam imao neki album "God Of Thunder") onda se bas i ne razumemo najbolje. . .Wesley Earl Craven:Ne bih se baš složio. Nekoliko autora (besmisleno je pričati o bendovima, jer je uglavnom reč o uan-men-prodžektima) i te kako odskaču kvalitetom i dan-danas izdaju interesantne albume. Konceptualni album "Through the Looking Glass" ad-hok benda Raven's Wing iza koga stoji Skot Mekginis (pevač australijske grupe Fortress) je po mom (ne)skromnom mišljenju jedan od najzanimljivijih izdanja u prošloj deceniji.
Sa početka ovoga veka zanimljiv je i povratnički album Skullhead-a, gde osim White Noise doajena Keva Tarnera, sviraju i bivši članovi Toy Dollsa i Meteorsa. Kev, uzgred budi rečeno, sada uglavnom radi kao Ђ tupavog naziva Ђ Techno T.
Preko bare je prilično buke digao Pennywise-ripoff bend Final War, koji bi, da nije pro-naci tekstova, 'ladno mogao da potpiše za Epitaph ili Nitro i da postane bestseler.
RAC je, svidelo se to nekome ili ne, uz crust poslednji istinski andergraund muzički pravac, a od drugospomenutog je zanimljiviji zbog veće muzičke (nažalost ne i tematske) raznolikosti. Pank je počeo da odumire kada su ideje za koje se zalagao postale PC (politički korektne).
Wesley Earl Craven:'bem ti sve na svetu, napisah poduži komentar o RAC-u i puče mi Explorer! A baš je bio dobar, sasve pančlajnom o tome kako je Ijan skončao kao Krcun. 'bem ti Majkrosoft...
*drunken_butterfly*:mislim da ih treba sve po kratkom postupku (koliko god uzasno ovo sto sad pricam zvucalo). teorija da je to zbog toga jer je drustveno pozeljno biti protiv tih ideja po meni ne pije vodu jer nase drustvo kao da podrzava te primitivne nacional-socijalisticke/fasisticke ideje.
al ne bi trebalo da ulazimo u politiku...
E havala ti jos jednom za recept, videcu ovi dana da ubedim mamu da mi ga napravimilentisha:Pa napiši ga ponovo, šta ti fali? 8) A ako te budu banovali zbog toga, nikakva šteta...Mislim da možeš da popiješ ban zbog propagiranja rasne, bla, bla, bla, netrpeljivosti... :?
Hajde, malo da nerviramo matematičara, taman me je čovek zgotivio kad sam mu našla recept koji je tražio i sad se razočarao, jel' tako matematičar?![]()
A gde ga iskopade?