Шахт

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
milentisha:
Moj muž se sigurno seća! ;)

Ovo je offtopic, ali nisam mogao da izdržim -

Draga, morao sam da se registrujem da napišem malo o ovome.

Splatterheads, koje nikako ne bih svrstao u oi, svirali su posle sveg onog ludila sa sankcijama, inflacijom, itd. Prvi strani bend posle dužeg vremena. U suštini, nisu ništa posebno, ali u tom trenutku su baš "legli".

Možda se Diretore seća, ako je bio... U publici je u jednom trenutku pao dogovor da se posle svake pesme deremo sve dok ne počnu da sviraju sledeću stvar. Ovi na bini su bili potpuno zbunjeni, čak je frontmen u jednom trenutku rekao da smo sjajna publika i da bi nas poveo sa sobom u Australiju. U publici šutka, srča na sve strane, ljudi padaju po toj srči, ma koncert GG Allina, samo bez govana i sa obrnutim ulogama frontmen-publika.

Za taj koncert me, inače, vežu dva lepa sećanja. Prvo, neki tip me je, skačući, temenom zveknuo pravo u nos, te se čulo neko sumnjivo "krc". Malo je bolelo, ali tad nije bilo krvi. Nema veze, cepaj dalje. Vratim se ja kući i u ogledalu imam šta da vidim. Sad se krv pojavila, a pod prstima bogami i neka zbočina. Hrskavica se malo pomerila; nema veze, ja onako pijan dograbim onu kremu za sportske povrede, što prvo hladi pa peče, te namažem nos. Au, bogo dobri, kad krete ono da isparava u oči, ja slep tumaram do sobe i pružim se u krevet onako sav slinav i suzav, da prođe taj neočekivani pakao. Zbog nosa, naravno, nikad nisam otišao kod lekara, ali i dan-danas mogu da napipam uspomenu na Spleterhedse. Smanjila se vremenom, ali je tu.

Drugo, koncert je održan zahvaljujući našem porodičnom prijatelju (matorom V.) koji je za pevača našao heroin. Pevač, ispostavilo se narkoman, nije smeo da ponese ništa u Srbiju jer je mislio da ga ovde ko zna šta čeka. Takođe je mislio da će izdržati do narednog dana, ali ga je pred cert zakačila zikra, te se vukao po bekstejdžu sav nikakav. Gore spomenuti drugar je tada poznavao svakakav ološ, a iz priloženog vidite da ga zna i danas, te je zvao nekog lika koji je došao u KST i Australijancu uvaljao hors. Toliko. Endofftopic.

I posle sta ja zaj. . . :roll:
E Moon pp da ti znas za onu pricu o PUNk svadbi sto treba da bude na 48 sati svadba. Znas li kad je mozda to? Ili sta je bilo na kraju da li ce uopste biti svadbe?

znam, skoro se javio taj tip na temi o lignjoslavu i evo sta kaze:
"ej l;judi!!!! USKORO svadba!!! Mislim da je 25.-tog.!!! Kum je Frenki iz Lignjoslava!!!!!! BICE SVE SAMI PANKERI NA SVADBI A I NIKO NE ZELI DA SE NESTO PRETERANO OBLACI!!! PA ni sami mladenci.... Ponecu kameru pa sve to zabeleziti na divx!@!!!!!!! LALALALALALALA"

znaci jos uvek neizvesno :|
nego jel imas ti nesto od tog lignjoslava s obzirom da su face u NSu? :D

*drunken_butterfly*:
znam, skoro se javio taj tip na temi o lignjoslavu i evo sta kaze:
"ej l;judi!!!! USKORO svadba!!! Mislim da je 25.-tog.!!! Kum je Frenki iz Lignjoslava!!!!!! BICE SVE SAMI PANKERI NA SVADBI A I NIKO NE ZELI DA SE NESTO PRETERANO OBLACI!!! PA ni sami mladenci.... Ponecu kameru pa sve to zabeleziti na divx!@!!!!!!! LALALALALALALA"

znaci jos uvek neizvesno :|
nego jel imas ti nesto od tog lignjoslava s obzirom da su face u NSu? :D
Ja nemam nista li mozda bih mogao da pitam neke likove koji mozda i imaju. Zanima te?

Ne znam ga bas puno ali ga ucim :) I nikako da ga naucim :lol:
Malo mi zao sto sam do sada uspeo da naucim samo engleski pa sam onda poceo tamo malo da svrljam i da se poducavam raznih jezika :)
E znas kako se kaze na Iranoskom raznjic?

*drunken_butterfly*:
watzaunji mama! :D
s tim da se naravno ne pishe tako al' se tako kazhe
a na japanskom je ono nashe 'dodjavola!' = kso! :D
a na italijanskom je drolja (excuse me, nemoj da brises post, morala sam) sudicione... :D a na latinskom 'lupa'. hahah.

E hvala :D
Od sada kad me neko iznervira ima da vichem: watzaunji mama :lol:

edit: ovo na italijanskom sam znala :), a na latinskom nisam...shto me podsjeti (nije vezano za psovke): pitala jedna drugarica profesora (koji je, btw, star k'o stara Grchka) "Profesore, kako se na latinskom kaze ~Polly hoce kreker?~, a on stao, misli, misli, pa odgovara: "A, sine, nisu oni tada imali krekere..." :lol:

*drunken_butterfly*:
ja hocu da naucim portugalski :D to mi je zivotna zelja :mrgreen:
ne znam za raznjic inace:P
a jel znash ti koji se jezik govori u Keniji?
Shishkebab ;)
PP da je svahili nisam 100% siguran jer oni tamo imaju po nekoliko jezika da uce. Prvo je jezik plemena, pa okruga pa onda valjda drzave i jos nesto ima u sredini.
Inace kontam naleto kad odem kos sestre da vidim da kupim neki prirucnik za ucenje Swahili-a :mrgreen: Ono da malo zaj. . . ljude ovde :)

pa gde ti zhivi seka?

edit: ovo na italijanskom sam znala , a na latinskom nisam...shto me podsjeti (nije vezano za psovke): pitala jedna drugarica profesora (koji je, btw, star k'o stara Grchka) "Profesore, kako se na latinskom kaze ~Polly hoce kreker?~, a on stao, misli, misli, pa odgovara: "A, sine, nisu oni tada imali krekere..."
a da, ti beshe isto uchish italijanski :D
hahahahahah... mi smo nashu pitali kako se kazhe menjach jednom :| svva se zbunila... a i za prostituku smo je pitali otvoreno :)

Back