Wesley Earl Craven
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
milentisha:Moj muž se sigurno seća!![]()
Ovo je offtopic, ali nisam mogao da izdržim -
Draga, morao sam da se registrujem da napišem malo o ovome.
Splatterheads, koje nikako ne bih svrstao u oi, svirali su posle sveg onog ludila sa sankcijama, inflacijom, itd. Prvi strani bend posle dužeg vremena. U suštini, nisu ništa posebno, ali u tom trenutku su baš "legli".
Možda se Diretore seća, ako je bio... U publici je u jednom trenutku pao dogovor da se posle svake pesme deremo sve dok ne počnu da sviraju sledeću stvar. Ovi na bini su bili potpuno zbunjeni, čak je frontmen u jednom trenutku rekao da smo sjajna publika i da bi nas poveo sa sobom u Australiju. U publici šutka, srča na sve strane, ljudi padaju po toj srči, ma koncert GG Allina, samo bez govana i sa obrnutim ulogama frontmen-publika.
Za taj koncert me, inače, vežu dva lepa sećanja. Prvo, neki tip me je, skačući, temenom zveknuo pravo u nos, te se čulo neko sumnjivo "krc". Malo je bolelo, ali tad nije bilo krvi. Nema veze, cepaj dalje. Vratim se ja kući i u ogledalu imam šta da vidim. Sad se krv pojavila, a pod prstima bogami i neka zbočina. Hrskavica se malo pomerila; nema veze, ja onako pijan dograbim onu kremu za sportske povrede, što prvo hladi pa peče, te namažem nos. Au, bogo dobri, kad krete ono da isparava u oči, ja slep tumaram do sobe i pružim se u krevet onako sav slinav i suzav, da prođe taj neočekivani pakao. Zbog nosa, naravno, nikad nisam otišao kod lekara, ali i dan-danas mogu da napipam uspomenu na Spleterhedse. Smanjila se vremenom, ali je tu.
Drugo, koncert je održan zahvaljujući našem porodičnom prijatelju (matorom V.) koji je za pevača našao heroin. Pevač, ispostavilo se narkoman, nije smeo da ponese ništa u Srbiju jer je mislio da ga ovde ko zna šta čeka. Takođe je mislio da će izdržati do narednog dana, ali ga je pred cert zakačila zikra, te se vukao po bekstejdžu sav nikakav. Gore spomenuti drugar je tada poznavao svakakav ološ, a iz priloženog vidite da ga zna i danas, te je zvao nekog lika koji je došao u KST i Australijancu uvaljao hors. Toliko. Endofftopic.