SAH

cek malo Kosta, 9-to kolo 2008-me, jesi li ti Aleksandar Tanackovic zvani Kosta, iz Loznice...covek sa stomakom i bradom, ljubitelj kosarke i saha, tj bar je tako bilo pre 15-16 godina...?

cek malo Kosta, 9-to kolo 2008-me, jesi li ti Aleksandar Tanackovic zvani Kosta, iz Loznice...covek sa stomakom i bradom, ljubitelj kosarke i saha, tj bar je tako bilo pre 15-16 godina...?

Jesam, ja sam bas taj......
kad ukucas moj nik na google, lako nadjes i moje slike, posot ja sve na net-u pisem ovim nikom....

Ps:Brada je sad nesto manja, a stomak nesto veci..........***....bracni zivot....

vidim da neko od vas igra centralnu srpsku ligu, kako igraju ovi moji loznicani, znaju li nesto?

Loznicani su igrali kao konji ovu sezonu, izgubili su 5/1 najvazniji mec i bili samo drugi..........A moj klub(Klupci) je nazalost ove godine ispao, delimicno i mojom zaslugom, jer sam celu ligu igrao kriminalno lose, po prvi put otkad znam za sebe.

Pa de si Kosta majstore, znao sam da si ti ti i bez slike, igrali smo nekad davno zajedno u loznickom sah klubu, ja sam Dobrosavljevic, poznatiji kao Prosinecki... :)
Vidim sa onog spiska da su loznicani u takoreci najjacem sastavu, sa Markom, Tojagicem i Markovicem i Nesom. Steta sto nisu bili prvi, ali to je verovatno zato sto su im Klupci otkinuli poneki bod u medjusobnom duelu :)

Pa de si Kosta majstore, znao sam da si ti ti i bez slike, igrali smo nekad davno zajedno u loznickom sah klubu, ja sam Dobrosavljevic, poznatiji kao Prosinecki... :)
Vidim sa onog spiska da su loznicani u takoreci najjacem sastavu, sa Markom, Tojagicem i Markovicem i Nesom. Steta sto nisu bili prvi, ali to je verovatno zato sto su im Klupci otkinuli poneki bod u medjusobnom duelu :)

Nisu Klupci, nego im na drugi deo lige nije mogao ici Neso, a ni na sestoj Drasko Ivanovic, pa su im na zadnje tri igrali "pacijenti" Kikan, Simke,Krasavcic.i koga onda da pobede?

Kicovic ne igra za Loznicu, nego za neki drugi klub(mislim za Ribare, ne secam se tacno)
A Kikan je bio solidan igrac pre 20 godina, danas je skroz puk`o i fizicki i psihicki, te je lopta za napucavanje....
Za Simketa znas i sam.Dobar decko, ali njegov stil igre je sacuvaj boze.....
Pa eto vidi na onom sajtu, sa kakvom su oni ekipom ispali 2008. a sa kakvom ekipom su Klupci te godine opstali....

Ono je tragicno 2008. Kikan je bas nakupio krompira. Ni cuveni fide majstor Ljubinkovic nije izvukao stvar. Cudi me da je Markovic imao onako lose rezultate. A Klupcima svaka cast, pametan raspored igraca, izvlacili ste se na nizim tablama, plus Sloba Micanovic na trecoj.

Hajde da malo ozivimo temu. Pisite da li neko organizuje neki rejting turnir i gde. Gde su otvorena prvenstva,simultanke? U kojim se kafanama najvise igra sah itd.A,da,da li neko zeli da igra sah uzivo a nema gde jer mu u klubu ne rade nista na ozivljavanju saha? Bas me interesuje.

Back