- Poruka
- 131.208
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U usponu sam. 1770 . Još malo i vrh. 1800. Kad završim , igraćemo.kad budeš želela reci
Krenuo danas da igram 10minutne partije...reko igraću bolje jer imam više vremena. Kad ono izgubih tri u cugu uz katastrofalne greške. Ne znam u čemu je fazon. A na blicu mi stoji 1500. Lep zaokružen broj. Žao mi da kvari.Opet sam pala na 1750. Dok ne isteram nema nazad.
Krenuo danas da igram 10minutne partije...reko igraću bolje jer imam više vremena. Kad ono izgubih tri u cugu uz katastrofalne greške. Ne znam u čemu je fazon. A na blicu mi stoji 1500. Lep zaokružen broj. Žao mi da kvari.

Pravim rezultat na českomu ili on pravi mene ..ne znam.Imate li vi problema s lichess...prevelika slika,ne da se smanjiti.![]()

I kod mene, morao sam da smanjim na 90% inače ne vidim donji deo table.Imate li vi problema s lichess...prevelika slika,ne da se smanjiti.![]()
Da,tako je i kod mene bilo.I kod mene, morao sam da smanjim na 90% inače ne vidim donji deo table.
Procitah neko češkanje...Pravim rezultat na českomu ili on pravi mene ..ne znam.
Nisam išla na ličes![]()

E ziv mi sve mrzi me da igram sah, nego ovako te cackamajde , ne plaši se, biću nežna![]()
KamanE ziv mi sve mrzi me da igram sah, nego ovako te cackam
![]()

sram te biloMrzi me ziv mi sve
Evo ako ti nesto znaci nisam mnogo bolji od tebe. Iako si zensko, makar se tako vodis u crkvene knjige i krstenici.