Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Zavisi kako gledasKo je pobedio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kako gledasKo je pobedio?
Jel napredovao Badrisav?Zavisi kako gledas
Je....i ja samJel napredovao Badrisav?
ti si bio poslednjiA kad će da napreduje Sennoslav i zašto nikad?Jel napredovao Badrisav?
Zeza me net, taman da odigram drugi potez, ode vremeJe....i ja samti si bio poslednji
Sve ti verujemZeza me net, taman da odigram drugi potez, ode vreme
Nocas cu da ucim otvaranjeA kad će da napreduje Sennoslav i zašto nikad?![]()
Diplome mi sa skijanjaSve ti verujem
Diplome mi sa skijanja
Steta sto juce,(1.4) nije bio turnirNas cuvaju za finale![]()

Mogli smo da pobedimo oboje...mislim, ja bih sigurnoSteta sto juce,(1.4) nije bio turnir![]()

Hvala ti.

Dodjoh videh izgubihPusti ga. Došo je. @Senna![]()
hej tek sad sam videoprijavljujte se !!!!
Pošteno me je dobila. To što ja igram toplo-hladno je moj problem. Pikax je bolji igrač i nemam problem to da priznam.@pikax
Lako je da igraš s ovako džentlmenskom ekipom kakva je bila juče.I posebno da igraš protiv džentlmena kakav je Truman.Izmisliće samo njemu znani razlog da ti pokloni već dobijjenu partiju.Ili je 8.mart,ili ti je rođendan.Ili dan borbe protiv diktatora![]()
Znam da umije da igra i meni lično je nezgodna protivnica.Ti takođe znaš da igraš ali je dovoljno da se na tren uspavaš na nekoj naizgled bezazlenoj dionici partije.E ona to koristi trenutno.Pošteno me je dobila. To što ja igram toplo-hladno je moj problem. Pikax je bolji igrač i nemam problem to da priznam.
Zato je i bolji igrač. Hrleći, ti i ona ste mi tri najbolja igrača Krste.Znam da umije da igra i meni lično je nezgodna protivnica.Ti takođe znaš da igraš ali je dovoljno da se na tren uspavaš na nekoj naizgled bezazlenoj dionici partije.E ona to koristi trenutno.
Hvala na komplimentu.Nijesam imao priliku da igram s prvopomenutim članom.Zato je i bolji igrač. Hrleći, ti i ona ste mi tri najbolja igrača Krste.
Sunčana ždrakaHvala na komplimentu.Nijesam imao priliku da igram s prvopomenutim članom.
Truman nije bio skoncentrisan a ni ja. Pozivam ljude u toku igranja na turnir. Jurim takoreći . On i ja igramo fer. Nezgodan je.@pikax
Lako je da igraš s ovako džentlmenskom ekipom kakva je bila juče.I posebno da igraš protiv džentlmena kakav je Truman.Izmisliće samo njemu znani razlog da ti pokloni već dobijjenu partiju.Ili je 8.mart,ili ti je rođendan.Ili dan borbe protiv diktatora![]()