Šah - mečevi

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Diplome mi sa skijanja
What The Fuck Wtf GIF

@pikax
Lako je da igraš s ovako džentlmenskom ekipom kakva je bila juče.I posebno da igraš protiv džentlmena kakav je Truman.Izmisliće samo njemu znani razlog da ti pokloni već dobijjenu partiju.Ili je 8.mart,ili ti je rođendan.Ili dan borbe protiv diktatora😄😄😄

@pikax
Lako je da igraš s ovako džentlmenskom ekipom kakva je bila juče.I posebno da igraš protiv džentlmena kakav je Truman.Izmisliće samo njemu znani razlog da ti pokloni već dobijjenu partiju.Ili je 8.mart,ili ti je rođendan.Ili dan borbe protiv diktatora😄😄😄
Pošteno me je dobila. To što ja igram toplo-hladno je moj problem. Pikax je bolji igrač i nemam problem to da priznam.

@pikax
Truman nije bio skoncentrisan a ni ja. Pozivam ljude u toku igranja na turnir. Jurim takoreći . On i ja igramo fer. Nezgodan je.

Back