- Poruka
- 863
oćemo ti i ja?5 minuta je malo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oćemo ti i ja?5 minuta je malo![]()
oćemo ti i ja?
https://lichess.org/vWpFN0nsja ću ako neće bmaxa

ova zadnja je bila superŽdraka je vrh. Ko je pobedi neka se javi. Sve sam pobedila , samo nju ne.![]()

Jel dobra?Ždraka je vrh. Ko je pobedi neka se javi. Sve sam pobedila , samo nju ne.![]()
izgubila sam od Trumana... blanderovala kraljicu posle nekoliko poteza i predalaŽdraka je vrh. Ko je pobedi neka se javi. Sve sam pobedila , samo nju ne.![]()
Oces sah?ova zadnja je bila super
koje ganjanje![]()
Ja sam tebe čini mi se jednom dobila , ali na vreme , ne na kvalitet, a jednom sam pružila baš dostojansven otpor, bez obzira što si pobedila .Nekad igram malo bolje , a nekad sam baš bezveze . Sve zavisi kako mi mozak radi za šah.izgubila sam od Trumana... blanderovala kraljicu posle nekoliko poteza i predala
još jednom sam pobedila samo zato što je njemu isteklo vreme a mislim da bih 90 odsto izgubila da je imao još bar minut na raspolaganju
može jedna i moram da idem... a većeras ću biti tu pa možemo nekolikoOces sah?
bravoajs gejm. blunder i to je to
1:1 nam je skor![]()
e da, tako jeJa sam tebe čini mi se jednom dobila , ali na vreme , ne na kvalitet, a jednom sam pružila baš dostojansven otpor, bez obzira što si pobedila .Nekad igram malo bolje , a nekad sam baš bezveze . Sve zavisi kako mi mozak radi za šah.![]()

nisi mi rekao. ja uvek igram na 5, pa zato.bravo
Ja sam spor a ti si ubacio 5 umesto 5+3
To se ne važi jer brzo igram.Kada te pobedim na kvalitet , to se računae da, tako je
zaboravila sam na to... jesi!
tako da, sve si štiklirala![]()
probaj sa mnom da naučimo obojicaJa jos ne znam kako da igram kraljev gambit, to se zavrsi u 6 poteza![]()

Ajde oces ja kao beli?probaj sa mnom da naučimo obojica
meni je Truman taj.sa @prenosilac por imam bolji skor čini mi se , rekao je da mu ne odgovaram kao protivnik.![]()
Težak je protivnik.meni je Truman taj.
kad razvučemo partiju , moram brufen posle da popijem zbog glave
A joj...može jedna i moram da idem... a većeras ću biti tu pa možemo nekoliko
može li 5+3?