gost 437708
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
a tu si ‚ptico?A joj...
Jel moze neograniceno?
može, evo stavljam link
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tu si ‚ptico?A joj...
Jel moze neograniceno?

ma, samo aktivira chess engine da vuče poteze, taman ima beskonačno vremena. zato nikada ne igram duge partije, da redukujem šansu da neko vara.a tu si ‚ptico?
može, evo stavljam link
Vidi se kad je komp...ma, samo aktivira chess engine da vuče poteze, taman ima beskonačno vremena. zato nikada ne igram duge partije, da redukujem šansu da neko vara.
vidi se, ali zašto trošiti vreme na to? kad bolje odigraš kraću partijuVidi se kad je komp...
ništa ti ja ovde ne razumem
Revans!sleepy Gatsby, može li neka potvrda?
Svaki protivnik koji se bori do zadnjeg resursa pozicije na 3+0 ili 5+0 je neugodan.sa @prenosilac por imam bolji skor nego sa tobom čini mi se , rekao je da mu ne odgovaram kao protivnik.![]()
Svaki protivnik koji se bori do zadnjeg resursa pozicije na 3+0 ili 5+0 je neugodan.
Inače,ako se neko razumije u organizaciju turnira na lichess mogli bi da povremeno napravimo neko takmičenje.Vjerujem da bolje znaš koliko ima ljudi zainteresovanih za takmičenje.Ja znam tek par vas,tj tebe i Trumana.
Imas turnire u https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chessPodržavam.
tab503
je obećao organizaciju turnira pre par godina pa je to smetnuo sa uma
Koliko nas ima da igra sah?Tamo u jednom danu moraš da odigraš 10 partija.
Mi bi ovde mogli da odigramo po jednu ili 2 partije dnevno
kada imamo vreme.
...a i da vidimo rang listu između nas forumaša.
Znam da je dijete igralo sa vršnjacima iz gradskih škola prije par godina kad je krenuo korona cirkus i da je bila neka dnevna Arena.Super stvar.A sad je li se plaćalo i kako šta,s tim nijesam upoznat.Podržavam.
tab503
je obećao organizaciju turnira pre par godina pa je to smetnuo sa uma
+Koliko nas ima da igra sah?
Naaaajs. Aj jos jedan.Bio je turnir, osvajac je mogao da dobije potpis ispod avatara koji zeli![]()
Ždraka, prenosilac por, pikax, Truman - kandidati za prve pozicijeKoliko nas ima da igra sah?
Posto ima osvajac proslog turnira, predlazem da drugi igraju kandidatski turnir u kojem bi pobjednik igrao za titulu protiv prosloturnirskog osvajacaŽdraka, prenosilac por, pikax, Truman - kandidati za prve pozicije
Možda je tu i Guede- nisam video nijednu njegovu partiju
Ja bih tu dodao neško101 jer se on hvalio na forumu da igra aktivno šah.
Možda da ga tagujemo i privučemo
Fenrir, bmaxa, ti, ja,Pura Moca, mekflaj (je igrao ranije),(ne znam šta je sa Baby Yoda)
Verovatno ih ima još. Znam da je tab505 svojevremeno izrazio želju da igra.
Malo reklame da ljudi vide ovo mesto.
nemo si pokvaren. svi moramo imati iste šanse, pa makar u praksi bile slabePosto ima osvajac proslog turnira, predlazem da drugi igraju kandidatski turnir u kojem bi pobjednik igrao za titulu protiv prosloturnirskog osvajaca![]()
salim senemo si pokvaren. svi moramo imati iste šanse, pa makar u praksi bile slabe![]()
U vrh glave jedva i 20Ždraka, prenosilac por, pikax, Truman - kandidati za prve pozicije
Možda je tu i Guede- nisam video nijednu njegovu partiju
Ja bih tu dodao neško101 jer se on hvalio na forumu da igra aktivno šah.
Možda da ga tagujemo i privučemo
Fenrir, bmaxa, ti, ja,Pura Moca, mekflaj (je igrao ranije),(ne znam šta je sa Baby Yoda)
Verovatno ih ima još. Znam da je tab505 svojevremeno izrazio želju da igra.
Malo reklame da ljudi vide ovo mesto.
Rekao bih da je važnije povećati interesovanje da se igra.Pominjati šah kao pojam,pa razvijati dijalog na ovoj stranici,raditi na formiranju svijesti o koristi koju donosi šah itd.Omasoviti,kako su to znali da kažu efikasni šahovski aktivisti iz SFRJ.Posto ima osvajac proslog turnira, predlazem da drugi igraju kandidatski turnir u kojem bi pobjednik igrao za titulu protiv prosloturnirskog osvajaca![]()