Šah - mečevi

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@bmaxa šta ti znači taj avatar
zezlo.jpg

sa @prenosilac por imam bolji skor nego sa tobom čini mi se , rekao je da mu ne odgovaram kao protivnik. :lol:
Svaki protivnik koji se bori do zadnjeg resursa pozicije na 3+0 ili 5+0 je neugodan.
Inače,ako se neko razumije u organizaciju turnira na lichess mogli bi da povremeno napravimo neko takmičenje.Vjerujem da bolje znaš koliko ima ljudi zainteresovanih za takmičenje.Ja znam tek par vas,tj tebe i Trumana.

Svaki protivnik koji se bori do zadnjeg resursa pozicije na 3+0 ili 5+0 je neugodan.
Inače,ako se neko razumije u organizaciju turnira na lichess mogli bi da povremeno napravimo neko takmičenje.Vjerujem da bolje znaš koliko ima ljudi zainteresovanih za takmičenje.Ja znam tek par vas,tj tebe i Trumana.

Podržavam.

tab503

je obećao organizaciju turnira pre par godina pa je to smetnuo sa uma

Koliko nas ima da igra sah?
Ždraka, prenosilac por, pikax, Truman - kandidati za prve pozicije
Možda je tu i Guede- nisam video nijednu njegovu partiju

Ja bih tu dodao neško101 jer se on hvalio na forumu da igra aktivno šah.
Možda da ga tagujemo i privučemo

Fenrir, bmaxa, ti, ja,Pura Moca, mekflaj (je igrao ranije),(ne znam šta je sa Baby Yoda)

Verovatno ih ima još. Znam da je tab505 svojevremeno izrazio želju da igra.
Malo reklame da ljudi vide ovo mesto.

Fenrir, bmaxa, ti, ja,Pura Moca, mekflaj (je igrao ranije),(ne znam šta je sa Baby Yoda)

Posto ima osvajac proslog turnira, predlazem da drugi igraju kandidatski turnir u kojem bi pobjednik igrao za titulu protiv prosloturnirskog osvajaca 🤣

U vrh glave jedva i 20

Posto ima osvajac proslog turnira, predlazem da drugi igraju kandidatski turnir u kojem bi pobjednik igrao za titulu protiv prosloturnirskog osvajaca 🤣
Rekao bih da je važnije povećati interesovanje da se igra.Pominjati šah kao pojam,pa razvijati dijalog na ovoj stranici,raditi na formiranju svijesti o koristi koju donosi šah itd.Omasoviti,kako su to znali da kažu efikasni šahovski aktivisti iz SFRJ.
Ako se ta faza uspješno okonča iznenadićemo se budućim brojem učesnika takvog turnira.

Back