bmaxa
Legenda
- Poruka
 - 70.808

Uzivo ne moze, kad sednes za sto, kako je moguce?Varao je online, a kako je uživo ne zna se...još uvek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzivo ne moze, kad sednes za sto, kako je moguce?Varao je online, a kako je uživo ne zna se...još uvek.
Ja sam mislio da je varao uživo.Varao je online, a kako je uživo ne zna se...još uvek.
Mislio sam da je varao uživo. Nisam pratio detalje kako je odigran meč.Ih problem pustis komp sa strane i samo odgovaras
Uzivo nikako ne moze, da je koristio telefon ili da mu je neko javljao na sluske primetilo bi se.Ja sam mislio da je varao uživo.
Mislio sam da je varao uživo. Nisam pratio detalje kako je odigran meč.
Ne znamo.Uzivo ne moze, kad sednes za sto, kako je moguce?
ne znam. tehnologija je veoma napredovalaUzivo nikako ne moze, da je koristio telefon ili da mu je neko javljao na sluske primetilo bi se.
Cek ti verujes da na chess.com ne varaju, a da na prvenstvu varajuNe znamo.

Ja sam ko Novak,citav stadion navija za fedju on cuje Noleee,Noleeedičim se tobom![]()

Gledajući evaluaciju vaših poteza, pri kraju ste imali taki šokantno loše poteze i ti i on. To su skokovi od sigurno dobijene partije do apsolutno izgubljene, da bi se opet prebacilo u sigurno dobijenu. Blunder za blulnderom.
Pa da, zeznuo sam se mogao je da me matira al nije video. Tako je kad se igra sa covekomGledajući evaluaciju vaših poteza, pri kraju ste imali taki šokantno loše poteze i ti i on. To su skokovi od sigurno dobijene partije do apsolutno izgubljene, da bi se opet prebacilo u sigurno dobijenu. Blunder za blulnderom.![]()

Evo moja jedna.Pa da, zeznuo sam se mogao je da me matira al nije video. Tako je kad se igra sa covekom![]()
malo cudni su elo poeniEvo moja jedna.
https://www.chess.com/game/live/58305646207

registrovao sam se danas. nakon dve godine neigranja.malo cudni su elo poeni![]()
Primijeti se razlika u klasi.Evo moja jedna.
https://www.chess.com/game/live/58305646207
na šta tačno misliš?Primijeti se razlika u klasi.
I ja poceo pre neki dan ponovoregistrovao sam se danas. nakon dve godine neigranja.

Pa uzeo si mu figuru u 11 potezu...na šta tačno misliš?
Koju figuru? Uzimao sam pijune odmah u startu.Pa uzeo si mu figuru u 11 potezu...
Pa ne znam šta je nejasno u tom što sam rekao.na šta tačno misliš?
Aha, oke.Pa ne znam šta je nejasno u tom što sam rekao.
Kvalitetnije igraš od protivnika.

ček da napravim 3 u 1
ko je beli jel ja
nasumice , sajt odrediko je beli jel ja