Truman
Elita
- Poruka
- 24.161
Bodri, očekujem od tebe naredne nedelje da se nacrtaš na turniru. Ti si naša maskota!Ali jednog dana pobediću Kjaer!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bodri, očekujem od tebe naredne nedelje da se nacrtaš na turniru. Ti si naša maskota!Ali jednog dana pobediću Kjaer!![]()
na mom vrištiš ko zverAli jednog dana pobediću Kjaer!![]()
Pa dobro ti misliš da nastavim da se blamiram?Bodri, očekujem od tebe naredne nedelje da se nacrtaš na turniru. Ti si naša maskota!
Aahhahahahhahahna mom jašeš ko zver
oćeš, očeš:
Brufen je slab na to sam misliladobro... onda @Danik mišljenja?
treba mi nešto kratko da dodjem sebi a ne pijem...Ne blamiraš se, vukao si neke dobre poteze. Samo više koncentracije. Ako ti ne budeš igrao otkazujemo turnir!Pa dobro ti misliš da nastavim da se blamiram?
Je l ti odgovara subota? Ako odgovara i drugima može i tada.
Ma igram, zezam se.Ne blamiraš se, vukao si neke dobre poteze. Samo više koncentracije. Ako ti ne budeš igrao otkazujemo turnir!
Radim petak, subotu i nedeju 6-18h.
Imam takva 2 radna vikenda mesecno.
Brufen je slab na to sam mislilatreba mi nešto kratko da dodjem sebi a ne pijem...
Ma Badri i ja smo se ufurali iz zezanja.
Nisam igrala 10 godina i odigrala sam svega 6 partija sa Badrijem u zadnjih 10 dana, smejala sam se svo vreme i bilo mi je zabavno.
Igrala bih do kraja svakako da mi nisu upali padobranci.
Svi ste odlični svaka čast a tebi čestitke na pobedi.
Svečano obećavam da ću vredno i marljivo vežbati do sledećeg turnira...

To i mene čeka za neki od narednih vikenda, šta da se radi. Većini odgovara vikend.
@Ne može mišljenje?neka bude borba neprestana..neka bude što biti ne može
šteta, bilo je superzakasnih, probudio sam se u 20h
daj spisakDanas sam bio na Sajmu i lepo pazario.
))))))))Aj na temi o sajmudaj spisak
Spavam danju, radim nocu, za gradsku cistocumaxa šatro zaspao))))))))

čuo sam da su tamo dobre plate.Spavam danju, radim nocu, za gradsku cistocu![]()
A ti ?maxa šatro zaspao))))))))
aj šiljiš rackku u kafanu grackuSpavam danju, radim nocu, za gradsku cistocu![]()