Truman
Elita
- Poruka
- 24.152
Trajaće od 18 do 19h. Pustićemo link oko 17h.gde da se prijavim za turnir
Rekao sam da cu biti tu sutra uvece u 18h, a vi ste rekli da nece trajati duze od sat vremena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trajaće od 18 do 19h. Pustićemo link oko 17h.gde da se prijavim za turnir
Rekao sam da cu biti tu sutra uvece u 18h, a vi ste rekli da nece trajati duze od sat vremena?
e to je bilo pre skoro 30 godinaA Vi ste, gospodine, u nekom klubu, ždamo?
Ja igram ko pre 40 godina, dokle sam stigao kao klinac, dobro, malo bolje sadae to je bilo pre skoro 30 godina

ja lošijeJa igram ko pre 40 godina, dokle sam stigao kao klinac, dobro, malo bolje sada![]()
Vratis se na isto kad pocnes ponovo da igras. Onda nije bilo kompa da analiziras, mora tabla pa vuci poteze, sam sa sobom, uz knjigeja lošije

Na 5 minuta, teskoNisam danima igrala , znači ...ubićete me sutra

cuj danima, ja nisam igrao decenijamaNisam danima igrala , znači ...ubićete me sutra
taj samNo nekako dodje mi kad samo bez veze vucem poteze, i naravno pre ili kasnije previdim![]()

ajde Maxo tu samajde jednu neko 5 5 rated random https://play.chess.com/MnYq5
Cek da napravim drugi link...ajde Maxo tu sam
šteta , igrao si dobroprevideh na kraju...
Igram sad bolje, sigurno nego pre nedlju današteta , igrao si dobro

samo radi na koncentraciji da je imaš do krajaIgram sad bolje, sigurno nego pre nedlju dana![]()

Nego izgleda da sam ubrzao jako malo vremena smo potrosili na 5 5.samo radi na koncentraciji da je imaš do kraja
ja ne znam šta da radim , jer ništa ne znam![]()
povukla sam te da igraš brzoNego izgleda da sam ubrzao jako malo vremena smo potrosili na 5 5.

bitno da mogu da uklopim partiju na 5 0povukla sam te da igraš brzo![]()

@Baudrillard gotov si sine večeras
5 sam prošla , ali 6 ne