pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.863
evo ga, super šah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vezbaj sa kompom na chess.com samo ti treba browserja ću da vežbam sa cg3, provalio sam da radi preko dos boxa
kad se navežbam nagrajisaćete bostan ćete brati
jel može netscape navigatorVezbaj sa kompom na chess.com samo ti treba browser
))))Psihicka blokada da je igrac bolji potsvesno te tera da pravis greske, da igras i sa 3000 elo poena nemoj tako da mislis.Hoćeš da odigramo neku bržu ?
Bolji si sigurno .
Imaš li nalog na lichessu ?
Kreiraću ja. Koji tempo ?Da,zašto da ne?
Po nekom rejtingu koji još nezasluženo nosim vjerovatno sam bolji.Ali u igri se nikad ne zna.
Na lichess-u sam.
zarko9
Ma jok. Motivacija.Psihicka blokada da je igrac bolji potsvesno te tera da pravis greske, da igras i sa 3000 elo poena nemoj tako da mislis.
3+0,5+0.Kreiraću ja. Koji tempo ?
Ako me pobediš , sledeću ćemo igrati brže da ja pobedim3+0,5+0.

Mislim 4.77 Mhz i disk od 10-20mbmaxo koji ti je bio prvi pc? kolko megaherca procesor, koliki disk itd
Ako je MK onda je ovde najjaci igrac...
A sta znace te skracenice?Ja znam samo one jake.MK II. On je igrao kao dete, 8. razred , napravio pauzu od tipa 20 godina , pa je igrao jedan turnir uživo prošle godine i odmah dobio titulu, pređašnju mu savez nije računao . Posle toga , zbog posla nije bilo moguće da igra. Mislim da je na nivou FM, za početak.
Ko zna , mene su ubeđivali da igram jer je ženska kategorija ipak malo slabija , ali nisam htela da se blamiram.
Ako ikad malo otvorim " knjigu " , nađem motiv ..što da ne![]()
majstorski kandidat , fide majstorA sta znace te skracenice?Ja znam samo one jake.
Majstorski kandidat i masjtor Fide.A sta znace te skracenice?Ja znam samo one jake.
što sad moram da sign in
ma on i ja da odigramo , ima nalog tamo , imam i jašto sad moram da sign in
ma nismo počeli , može da se gleda !aha znači nasamo ste je li