SAD: Sukobi i protesti zbog policijskih ubistava Afroamerikanaca

• Začetnik teme Začetnik teme darda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Немаш ништа да кажеш на то што се псето састајало са Александром Сорошем и са Клинтоном који га је мазио по рамену???

Кажем псето зато што га ти зовеш АВ, а знамо кад пас лаје да се чује ав, ав, ав... :)

Šta da se kaže ? U slučaju Klintona /usa demokrata da se pokušavalo koliko toliko da im bičevanje nas postane blaže ... upstalom ovde je dolazio i Solana pa šta se može
5.10. smo zbog takvih kao ti državu predali i od tada igramo kako sviraju ... zapravo zbog takvih kao ti smo je doveli do predaje . Da nismo skakali za demokratiju već za nacionalni interes teško bi 5.10 i njegove posledice tako bile surove .
(opet ponavljam možda je to tada bilo jedino rešenje , bolje okupirani da postojimo, nego rasparčani)

Po pitanju Soroša ... tražio prijem i došao . Da imamo stenogram sa sastanka mogli bi da procenjujemo. Možda je tražio nešto a dobio ništa , a možda je otišao sa praznim obećanjima , ili su obećanja ispunjena . To mi ne znamo i ne možemo da sudimo na osnovu jedne fotografije

Mi smo još uvek država koja ne može da se qrči pa ovo 'oću , ovo neću

Posebni je debilizam da iznova i iznova vrtite to fotografije , zapravo taj stil pokazuje da je u pitanju propaganda i ispirani mozak ili težnja da se ljudima ispira mozak

Ja nemam ništa protiv, ko je glup nek se peca . Ja toj političkoj figuri imam mnogo ozbiljnija pitanaj da postavim, ali usled ovih prizemnosti koje se vrte to je ovde nemoguće .

GORI AMERIKA: Haos u američkom gradu, Vojska izašla na ulice, proglašeno vanredno stanje

Guverner Minesote proglasio je vanredno stanje i poslao vojnike na ulice suočen sa ozbiljnim nasiljem, koje je prouzrokovala smrt Džordža Flojda, stradalog tokom hapšenja.

Južni deo Mineapolisa prosto je eksplodirao kada su se na internetu pojavili snimci hapšenja, na kojima se vidi policajac koji kolenom sprečava Flojda da se podigne, prenosi RTS.

Takođe, jasno se čuje kako Flojd zapomaže da ne može da diše. Nekoliko trenutaka kasnije, bio je mrtav.

Guverner Tim Volc, koji je zatražio da se protiv policajaca podigne optužnica, je podržao proteste, ali je bio prisiljen da reaguje posle talasa nasilja koji je zahvatio grad u noći između srede i četvrtka.

Policija je ispaljivala patrone suzavca i gumene metke na demonstrante, koji su palili zgrade i pljačkali prodavnice.

„Nažalost, neki su se upustili u nelegalne i opasne aktivnosti, uključujući paljevinu, izazivanje nereda, pljačku i uništavanje imovine“, napisao je Volc objašnjavajući razloge zbog kojih je proglasio vanredno stanje.

https://www.krstarica.com/vesti/sve...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Potrebno je tuziti Ameriku SB UN i Generalnom Skupstini, a zatim podneti inicijativu za dolazak mirovnih trupa na liniju razdvajanja izmedju zaracenih strana....

Crnci su gradjani treceg reda u Americi

Twitter наставља да хебе Трампа. :hahaha:

twitter.png

Back