SAD: Sukobi i protesti zbog policijskih ubistava Afroamerikanaca

• Začetnik teme Začetnik teme darda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Propašće USA iznutra kao Rimsko carstvo.
Svako čudo tri dana , Minesotska epizoda nema dovoljno mesa za jedan dugoročniji sukob jačeg inteziteta. Evo već danas će Nacionalna garda izaći na ulice i pucaće na sve što miče, kraj priče. No opet i ta epizoda govori kako je priča o američkoj izuzetnosti obično brabonjanje.

GORI AMERIKA: Haos u američkom gradu, Vojska izašla na ulice, proglašeno vanredno stanje

Guverner Minesote proglasio je vanredno stanje i poslao vojnike na ulice suočen sa ozbiljnim nasiljem, koje je prouzrokovala smrt Džordža Flojda, stradalog tokom hapšenja.

Južni deo Mineapolisa prosto je eksplodirao kada su se na internetu pojavili snimci hapšenja, na kojima se vidi policajac koji kolenom sprečava Flojda da se podigne, prenosi RTS.

Takođe, jasno se čuje kako Flojd zapomaže da ne može da diše. Nekoliko trenutaka kasnije, bio je mrtav.

Guverner Tim Volc, koji je zatražio da se protiv policajaca podigne optužnica, je podržao proteste, ali je bio prisiljen da reaguje posle talasa nasilja koji je zahvatio grad u noći između srede i četvrtka.

Policija je ispaljivala patrone suzavca i gumene metke na demonstrante, koji su palili zgrade i pljačkali prodavnice.

„Nažalost, neki su se upustili u nelegalne i opasne aktivnosti, uključujući paljevinu, izazivanje nereda, pljačku i uništavanje imovine“, napisao je Volc objašnjavajući razloge zbog kojih je proglasio vanredno stanje.

https://www.krstarica.com/vesti/sve...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Potrebno je tuziti Ameriku SB UN i Generalnom Skupstini, a zatim podneti inicijativu za dolazak mirovnih trupa na liniju razdvajanja izmedju zaracenih strana....

Crnci su gradjani treceg reda u Americi
Ti prvi mrziš te crnce i stalno prizivaš njihovu smrt i propast njihove države, u čemu je ovde problem?

Svako čudo tri dana , Minesotska epizoda nema dovoljno mesa za jedan dugoročniji sukob jačeg inteziteta. Evo već danas će Nacionalna garda izaći na ulice i pucaće na sve što miče, kraj priče. No opet i ta epizoda govori kako je priča o američkoj izuzetnosti obično brabonjanje.

Да, само је ЕУ савршена.

Ипак, УСА је на другом месту.

Али Кина и Русија, пред чијим насиљем ви шените, су на последњем месту.

Burna noc u Mineapolisu,napadnuta policijska stanica i zapaljena banka.Ah da...naoruzani desnicari (slika ispod) pristizu u pomoc policiji,i stavljaju se na raspolaganje.Znate to vam je ona verzija domacih dupeglavaca Mise Vacica (Srpska Desnica),Pavla Bihalija (Levijatan Jevrejin sam 'al i Srbin),Stefan Simic (Srbska Akcija) i Srdjana Noga (stranka 'j*ebem li ga)...kojima na ziro racun svakog meseca leze novac od SNS-a a u slobodno vreme sisaju k*rac Aleksandra Vucica u kancelariji,jer on voli mlade desnicarske decake da miluje po genitalijama ...
Sad kad INFORMER zakuka TRAMPE SRBINEEEE!

VQmE1ES.jpg

63VJsSb.jpg

I da dodam samo,BOZE ME SACUVAJ OD LAZNIH SRBA...Mi pravi Srbi,pravoslavci,bele rase,plavih ociju,svetle kose i slovenske krivi,koji smo sticajem okolnosti i zagovornici SOCIJALIZMA,ne mozemo da dodjemo do izrazaja od ovih 'Srba' sa cudnim prezimenima,porekla,tamnog tena,crne kose i ociju (ko da su im prababu jahahali Kucuk Alija,Mula Jusuf i Mehmed Aga Focic)...

Nista licno,ni protiv drugih nacija,ni vera a kamoli rase.Samo prihvatite svoje poreklo i uzivajte.Cuj Pavle Bihali Srbin... :mrgreen:
Negde sam citao da su prvi Srbi imali ridje kose...:think:

Да, само је ЕУ савршена.

Ипак, УСА је на другом месту.

Али Кина и Русија, пред чијим насиљем ви шените, су на последњем месту.
Šenimo pred enormnom stopom rasta koju je Kina kontinuirano imala trideset godina a ne pred mecima koji su kadkada završavali u potiljcima nevinih ljudi.
S druge strane taj podatak o stopi rasta uznemirava svakog poštenog globala, od njega ga podilaze žmarci, želi da ga zaboravi, tlak neujednačen a san sve nemirniji.

У "најдемократскијој" држави света? Русија и Кина би требале уложити оштар простест због дискриманције власти и кршења људских права. ЕУ да позову обе стране да не примењују прекомерну силу. :whistling:

Šenimo pred enormnom stopom rasta koju je Kina kontinuirano imala trideset godina a ne pred mecima koji su kadkada završavali u potiljcima nevinih ljudi.
S druge strane taj podatak o stopi rasta uznemirava svakog poštenog globala, od njega ga podilaze žmarci, želi da ga zaboravi a san je sve nemirniji.

Да, али та стопа раста вам је небитна, него вас ложи Кинеска Диктатура.

Наиме, Кинина сестра (Русија) нема никакав раст, па је опет обожавате.

Шифра: Гулаг

S druge strane taj podatak o stopi rasta uznemirava svakog poštenog globala, od njega ga podilaze žmarci, želi da ga zaboravi a san je sve nemirniji.
Neko je na zapadu pogresno procenio da Kinezi nece dobaciti dalje od proizvodjaca pamuka....

I da dodam samo,BOZE ME SACUVAJ OD LAZNIH SRBA...Mi pravi Srbi,pravoslavci,bele rase,plavih ociju,svetle kose i slovenske krivi,koji smo sticajem okolnosti i zagovornici SOCIJALIZMA,ne mozemo da dodjemo do izrazaja od ovih 'Srba' sa cudnim prezimenima,porekla,tamnog tena,crne kose i ociju (ko da su im prababu jahahali Kucuk Alija,Mula Jusuf i Mehmed Aga Focic)...

Nista licno,ni protiv drugih nacija,ni vera a kamoli rase.Samo prihvatite svoje poreklo i uzivajte.Cuj Pavle Bihali Srbin... :mrgreen:
A šta ćemo kad je jedan brat plavušan a drugi crnpurast, jel' to znači da prvi potiče od pravijeh Srbalja a drugi od Mula Juse.

Да, али та стопа раста вам је небитна, него вас ложи Кинеска Диктатура.

Наиме, Кинина сестра (Русија) нема никакав раст, па је опет обожавате.

Шифра: Гулаг
Kinezi bi hteli da budu vladari sveta,sva sreca njihove ideje diktature ne prolaze na zapadu.....

Pa ja ti to i pricam, svetla kosa podrazumeva varijaciju i plave,smedje,ridje....meni je recimo smedjo-ridja...svetla dlaka...narocito izrazena na bradi...a tek dole u gacama da mi vidis...mislim ove stidne dlake..
PRAVI SAM DZINDZER!

:mrgreen:

Друг Стаљин мора да је јако поносан на све твоје доприносе.

Trumpova milicija mora da se povuče iz gradova i da se raspišu fer i demokratski izbori.

Не. Него трамповој милицији мора да се прикључи народна милиција која ће сама да чува своје улице и квартове од хип-хоп криминалаца.

Back