Ma nije to rekao. O tome ti pričam. Ti si video prenešenu vest prenošene vesti, i kao u gluvim telefonima, vest je skroz deformisana od one originalne. I naseo si.Ali to upravo činiš ti. Pokušaj da u priču ubaciš nekakva sredstva za akvarijume je baš to, dakle toga nema. Moguće da je to neki drugi događaj, ali ovde se radi o tome da je Tramp sugerisao da se sredstva za dezinfekciju konzumiraju i to su preneli razni mediji, a naši inače tad nisu imali motiva da budu protiv Trampa. Uglavnom su njemu bili i više naklonjeni. I posle vađenje, jao ... pa sam Tramp je priznao da je lagao više puta i on u tome ne vidi ništa loše, samo ti ne primećuješ da si počeo da ga pratiš u tome.
Zato i nema da se nađe ništa o tome da se ubrizgavaju dezinfekciona sredstva (ili piju) nigde u Trampovim izjavama. Niti ima vesti o više njih koji su umrli zbog toga.
Pazi, to bi bila užasna vest, i ne bi tek tako promakla. A nema je (sem u direktno.rs i sl.).
Znači opet. Ja tebi našao izjavu iz njegovih ustiju o klorofinu, koji je doveo do trovanja jer je žena koristila sredstvo za pranje akvarijuma na muža.
Ti meni nisi našao snimak njegove izjave o pijenju sredstva za dezinfekciju. Čekam ja još.