C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.703
Ma jok, to je iz Bronxa.ja reko Holivud snima bitku kod Termopila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, to je iz Bronxa.ja reko Holivud snima bitku kod Termopila

https://www.theguardian.com/us-news...ump-ted-cruz-stole-iowa-caucuses-new-electionTodor Krstić je ljiga nad ljigama.
On i njegova DILF bradurina.
The businessman, who came in second in Iowa, tweets that Cruz committed fraud by telling voters that Ben Carson was quitting the race
Ako ćemo realno i jesu demokrate pre otvorene za kompromise sa republikancima nego republikanci sa demokratama.Izgleda da je Biden svestan velike podele u USA i da mu sve to neće proći tako lako
SEVEN states have now joined Texas lawsuit, arguing that the Equal Protection Clause has been violated in this election from state-to-state. @Louisiana, Arkansas, Alabama, Florida, Kentucky, Mississippi, South Carolina, South Dakota.
Pogledajte prilog 813493
Kulturno baš i nisu. Liberal Left-Progressive & Cultural Marxism & Woke Religion ideologije su prilično netolerantne i agresivne.Ako ćemo realno i jesu demokrate pre otvorene za kompromise sa republikancima nego republikanci sa demokratama.
To je zato što su demokrate još uvek centristi uglavnom, barem ti bitniji, dok su republikanci više desno većinom.
Dobro, mislio sam više na ekonomiju.Kulturno baš i nisu. Liberal Left-Progressive & Cultural Marxism & Woke Religion ideologije su prilično netolerantne i agresivne.
To je daleko, daleko veći problem od umereno levičarskih ideja poput Universal Healthcare koji bi čak i mnogi konzervativci rado dočekali.