gost 401905
Elita
- Poruka
- 19.065
Veruj kome hoces, ali Pensilvanija nece danas proglasiti pobednika.Dobro, verovacu tebi poted Wolfa i Bloomerga.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj kome hoces, ali Pensilvanija nece danas proglasiti pobednika.Dobro, verovacu tebi poted Wolfa i Bloomerga.![]()
tramp zajubava bajdena. pustio da se prebroje glasovi tamo gde bajden dobija. ostala još pošta.Ljudi šta se dešava ?
какве везе има да ли је Турчин, Татарин или Тибетанац?! човек има исправне ставове.Takoe pivosok je Turcin , znaci za Trampa je.
Znam, rekao sam to pre 3-4 sata, da ce se Penn mozda otegnuti na SCOTUS, ali dzaba, mislim da i pored korone, medija, ny , cali, holivuda i celog deep stejta zadnjih 4g .... dzabaVeruj kome hoces, ali Pensilvanija nece proglasiti pobednika danas.
Posalji mu Srce u DM-u.какве везе има да ли је Турчин, Татарин или Тибетанац?! човек има исправне ставове.
dobio je georgiju to je 100%,U Džordžiji je sasvim moguće čak i vrlo verovatno da Bajden okrene
ostalo je sitno brojanje u pretežno demokratskim okruzima
A zašto bi neko iz Srbije navijao za bilo koga od kandidata? Nije da će da bude neke velike razlike po nas. Stoji i to da smo svi videli kako izgleda Amerika kad ovi komunisto fašisti za koje Nosferatu i slični navijaju, izgleda, ali ni tu ne moemo da utičemo. Sedimo i gledamo i nadamo se da neće da bude jačih tuča i borbi, onih fizičkih. Mada bi neki i to voleli.Будале. Само Србин који је малоумњак или тешки аутошовиниста може навијати за Бајдена и симпатисати истог.
Ma ajde, Politico to prognozira.Politico upravo objavio projekciju na osnovu dosadašnjih rezultata, prema kojoj je izvesnije da Bajden pobeđuje.
Pogledajte prilog 792334

A zasto da ne lozimo malo forum masu kako ce Tramp vratiti Kosovo i napraviti od Srbije mali zapad.A zašto bi neko iz Srbije navijao za bilo koga od kandidata? Nije da će da bude neke velike razlike po nas. Stoji i to da smo svi videli kako izgleda Amerika kad ovi komunisto fašisti za koje Nosferatu i slični navijaju, izgleda, ali ni tu ne moemo da utičemo. Sedimo i gledamo i nadamo se da neće da bude jačih tuča i borbi, onih fizičkih. Mada bi neki i to voleli.
nek bude... malo.... zeru što bi rekli naši banijci...A zašto bi neko iz Srbije navijao za bilo koga od kandidata? Nije da će da bude neke velike razlike po nas. Stoji i to da smo svi videli kako izgleda Amerika kad ovi komunisto fašisti za koje Nosferatu i slični navijaju, izgleda, ali ni tu ne moemo da utičemo. Sedimo i gledamo i nadamo se da neće da bude jačih tuča i borbi, onih fizičkih. Mada bi neki i to voleli.
OkZnam, rekao sam to pre 3-4 sata, da ce se Penn mozda otegnuti na SCOTUS, ali dzaba, mislim da i pored korone, medija, ny , cali, holivuda i celog deep stejta zadnjih 4g .... dzaba
Ameri su rekli svoje - MAGA
kako zašto. pa bombardovale je nas demokratska svetska mafijaška organizacija. dakle u intersu nam je onaj presednik koji će se baviti amerikom a svet ostaviti na miru.A zašto bi neko iz Srbije navijao za bilo koga od kandidata? Nije da će da bude neke velike razlike po nas. Stoji i to da smo svi videli kako izgleda Amerika kad ovi komunisto fašisti za koje Nosferatu i slični navijaju, izgleda, ali ni tu ne moemo da utičemo. Sedimo i gledamo i nadamo se da neće da bude jačih tuča i borbi, onih fizičkih. Mada bi neki i to voleli.
A zasto da ne lozimo malo forum masu kako je Tramp vratiti Kosovo i napraviti od Srbije mali zapad.
.gif)
друже Комунац, какав би ти био пролетер да ниси жртва некакве класне опресијеNa sta ?
Da su potom hijene zapratile tvoje upozorenje ?
Neki lov na vestice ...
Tu moderatori cesto ne reaguju ... i tebe napadaju posle a ti kao zombi ... idi bre.
ако нигде, оно бар у својој глави.kako zašto. pa bombardovale je nas demokratska svetska mafijaška organizacija. dakle u intersu nam je onaj kandidat koji će se baviti ameriko a nas ostaviti na miru.
Spoljna politike Amerike se ne menja baš toliko. Bombardovali su nas i Nemci, Holanđani, Turci, Norvežani, Francuzi... hajde da sad mrzimo ceo svet? Ložite se na niske političke strasti, a znanje o politici malo.kako zašto. pa bombardovale je nas demokratska svetska mafijaška organizacija. dakle u intersu nam je onaj kandidat koji će se baviti amerikom a svet ostaviti na miru.
Ja opstajem a jedino mozete komsiju da drndate zato sto je ocigledno gluplji od vas suverXXXXXдруже Комунац, какав би ти био пролетер да ниси жртва некакве класне опресијеако нигде, оно бар у својој глави.

Zato sto su svi svesni da je bolji Trump kojeg boli K za Srbiju i Kosovo, nego Bajden koji je uzeo lovu od Šipaca da vas kara kako stigne.A zasto da ne lozimo malo forum masu kako ce Tramp vratiti Kosovo i napraviti od Srbije mali zapad.
pa reko sam ti demokratska svetska mafijaška organizacija. a ne svet.Spoljna politike Amerike se ne menja baš toliko. Bombardovali su nas i Nemci, Holanđani, Turci, Finci, Francuzi... hajde da sad mrzimo ceo svet? Ložite se na niske političke strasti, a znanje o politici malo.