Sad je kasno...

milosobilic

Aktivan član
Poruka
1.593
Ljudi obicno ne znaju da cene osobe pored kojih se osecaju sigurno i uz koje mogu da budu potpuno svoji, nekad takve ljude uzimamo olako, jer su blagi prema nama, popustljivi i nezni, uljuljkani u tu sigurnost ne shvatamo koliko nam je dobro uz njih, a oni se ne bune, cute, trpe i imaju puno strpljenja, i tek tako, jednog dana odu, izgubimo sve i shvatimo tek onda sta smo imali...
Jeste li imali situaciju u kojoj ste shvatili da ste nesto jako dobro izgubili, i kako ste se nosili sa tim?

Da, razumem, kad jednom pukne...

pa realno...
ja nazhalost imam visok prag tolerancije kada mi se neko svidja,
mislim na zhene pre svega, al i onako ljudski,
i mogu sve i svashta da precutim i progutam,
trpim do granica ludila, al kad presechem, nema nazad...
obichno se posle iznenade kako sam postao drugachiji, hladan, nezainteresovan...:roll:

pa realno...
ja nazhalost imam visok prag tolerancije kada mi se neko svidja,
mislim na zhene pre svega, al i onako ljudski,
i mogu sve i svashta da precutim i progutam,
trpim do granica ludila, al kad presechem, nema nazad...
obichno se posle iznenade kako sam postao drugachiji, hladan, nezainteresovan...:roll:

Tako je sa svim tolerantnim ljudima, problem je sto ljudi ne znaju da ih cene dok imaju njihovu ljubav.

Ljudi obicno ne znaju da cene osobe pored kojih se osecaju sigurno i uz koje mogu da budu potpuno svoji, nekad takve ljude uzimamo olako, jer su blagi prema nama, popustljivi i nezni, uljuljkani u tu sigurnost ne shvatamo koliko nam je dobro uz njih, a oni se ne bune, cute, trpe i imaju puno strpljenja, i tek tako, jednog dana odu, izgubimo sve i shvatimo tek onda sta smo imali...
Jeste li imali situaciju u kojoj ste shvatili da ste nesto jako dobro izgubili, i kako ste se nosili sa tim?

Ja nevjerujem da osobe odlaze neznajutji shta chine svaki razlaz je stresan prije mi se chini da ako odu na "Gore" oni pate za tim sto su "imali " pomuti im se pamet :) od ljubavi niko nije bjezho kao sto niko nije ishao iz mirnog sa puno razumjevanja .

Ja nevjerujem da osobe odlaze neznajutji shta chine svaki razlaz je stresan prije mi se chini da ako odu na "Gore" oni pate za tim sto su "imali " pomuti im se pamet :) od ljubavi niko nije bjezho kao sto niko nije ishao iz mirnog sa puno razumjevanja .

da, al jedno je kad nekog volish i on ti vraca sa razumevanjem,
a drugo je kad nekog volish a on ti pomera mozak...
i dzaba shto se volite kad te hebe pa te razbija...jer je nesiguran, ljubomoran, kontrol frik, ili shta vec...

Jesi li cula nekad svoju baku kako kaze:" Poludela je, ili poludeo je od dobrog, besan je jer ne zna sta je muka?" Ja je nekada nisam razumela, onda sam shvatila...

da, al jedno je kad nekog volish i on ti vraca sa razumevanjem,
a drugo je kad nekog volish a on ti pomera mozak...
i dzaba shto se volite kad te hebe pa te razbija...jer je nesiguran, ljubomoran, kontrol frik, ili shta vec...

Pa chekaj bre ako ti ponera mozak onda on ima iskrivljeno bolestan vid ljubavi sto znaci ti bi trebala da slavish chim uspijesh da se izvuchesh iz toga mada BI mi bilo drazhe da se nikad nenadjesh u takvoj prichi

Back