franko-germansko bankari su plasirali to, da bi opravdali bacanje grcke u duznicko ropstvoМожда су Грци лењи,
ne, nisu grci lenji, nego su od njih opljackani, plus korupcija
lek je bankrot... niko nije lenj, lazu lopovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
franko-germansko bankari su plasirali to, da bi opravdali bacanje grcke u duznicko ropstvoМожда су Грци лењи,
zato sto ih mozda nije ni citao; i ja citam na preskok, ignorisem komsiluk i gastose, vecinuVidis kako je jednostavno biti pristojan, doduse sa pristojnim covekom. Sto se nisi zajebao to da napises na postove na koje su to bili odgovori?
mozda da, a mozda i ne, ne bih ja bas bio toliko siguran da sam tiZato sto je lakse iz mase biti fin, sto svakako nije finoca nego jajarluk sto bi rekli vi selaci i nastavili da jajarisete kad vas ne vide.
Fakti.Drugari i drugarice @SURbel, moram da vam predočim jednu bitnu činjenicu:
Ko god danas u Evropi, Japanu ili Južnoj Koreji viče ''SAD i NATO napolje, sasvim sigurno je komunista staljinističkog tipa i saradnik FSB''.
Ako sad pogledamo stanje građanskih sloboda u Grčkoj i Iranu, šta misliš ko bi prevagnuoнаравно да су скрајнути у не-слободној ЕУ.
Tako je, Džeg.Fakti.
Odavno pišem da su 100% rusofila komunisti do poslednjeg
Ne bih ja bas bio tako siguran, dzegerko moja, a pusti tog simcra, ja ga ignorisem, nema pojma... pa ja sam amer, kakav crni fsb, simcro ludujeFakti.
Odavno pišem da su 100% rusofila komunisti do poslednjeg
Pazi, CIA je poznata kao anti-komunistička agencijaNe bih ja bas bio tako siguran, dzegerko moja, a pusti tog simcra, ja ga ignorisem, nema pojma... pa ja sam amer, kakav crni fsb, simcro luduje
drz' se ti arapa, bice para kao pleve pre reseta, koji nikad nece doci
sve tvoje muje idu putinu na poklonjenje, plus indija, kina, brazil, ma nemo' si luda, bice para kao nikad, samo mene poslusaj, pusti te komunisticke gluposti, tek cemo sad da lansiramo cenu nafte u orbitu!
Pogledajte prilog 1257188
Hiljade Grka marširalo je danas kroz centar Atine da bi obeležilo godišnjicu nasilno ugušene studentske pobune 1973. godine, koja je pomogla da se svrgne vojna hunta koja je tada vladala zemljom.
Godišnji marš do ambasade SAD, koju mnogi Grci optužuju da je podržavala vojnu diktaturu od 1967. do 1974. godine, često postaje žarište protesta protiv vladine politike, preneo je Rojters.
Demonstranti su nosili transparente na kojima je pisalo "SAD i NATO napolje", a nekoliko demonstranata je nosilo majice na kojima je pisalo "Borba za mir i razoružanje".
Tenzije između policije i demonstranata izbile su pre nego što su demonstranti stigli do dobro čuvanog parlamenta na trgu Sintagma.
Raspoređeno je više od 5.000 policajaca u Atini. Helikopter i dronovi su tokom dana leteli iznad centralnog trga Sintagma i susednih okruga. Mladi su ispred povorke držali krvavu zastavu koja je pripadala studentima koji su učestvovali u pobuni 1973. godine.
Ranije su ljudi položili vence i karanfile na Atinskoj politehnici, mestu krvavog obračuna 17. novembra 1973, kada su tenkovi probili kapije da slome pobunu koja je najavila kraj hunte.
Hunta se raspala 1974. godine, usred burnoig negodovanja javnosti zbog državnog udara koji je naredila na Kipru, što je izazvalo invaziju Turske na to ostrvo samo nekoliko dana kasnije.
https://www.blic.rs/vesti/svet/sad-...lo-ulicama-grcke-obelezili-godisnjicu/de7wrkc
Демостранти су носили транспаренте на којима је писало: "SAD i NATO napolje" и истицали крваву заставу - оптужујући САД и НАТО за пружање помоћи војној хунти за једнодеценијско малтретирање грчких грађана. Изрећи "SAD i NATO napolje" је крик слободе и упозорења да САД и НАТО нису добродошли у Грчкој.
bilo nekad, svet se promenio, sada su levicari ovde u usa demorats, liberals, ali badava te ubedjujem, ti ces me etiketirati sta god da kazemPazi, CIA je poznata kao anti-komunistička agencija
Znači čim vidiš da neko kaže: "CIA ne valja a KGB Putin valja," znaj da je boljševik
Znači pravi kapitalisti su Kim Džong-un i slični dobavljači granata za Puttlerabilo nekad, svet se promenio, sada su levicari ovde u usa demorats, liberals, ali badava te ubedjujem, ti ces me etiketirati sta god da kazem
franko-germansko bankari su plasirali to, da bi opravdali bacanje grcke u duznicko ropstvo
ne, nisu grci lenji, nego su od njih opljackani, plus korupcija
lek je bankrot... niko nije lenj, lazu lopovi
Drugari i drugarice @SURbel, moram da vam predočim jednu bitnu činjenicu:
Ko god danas u Evropi, Japanu ili Južnoj Koreji viče ''SAD i NATO napolje, sasvim sigurno je komunista staljinističkog tipa i saradnik FSB''.
Ali i Vizantije i pravoslavlja.Грчка је колевка демократије и западног света.