SAD i NATO mora nekako biti kažnjen jer u suprotnom terorizam u njihovim rukama biće blagosloven kao Božija ruka

Kad se oslobodis zla, onda mozes stvari da vidis realno... Da nema policije u Srbiji(te sile), takodje bi nasta haos...Iako su cesto nepravedni iz naseg ugla...
Koja si ti nacističina mojko Božija.
Pazi ti tebe,da nema policije u Srbiji a da nema granice tvoja Hrvatska vi bi jurili Srbe da koljete gde stignete.

Autorska
Svet mora stati na put zlu koji predvodi SAD sa NATO i taj terorizam koji oni primenjuju kao da je sredstvo sasvim prihvatljivo i bez kažnjavanja.
BRIKS je sada jedini način da im se stane na put i Srbija koja sada tumara u pridvorju NATO-a morala bi mnogo opreznije da vodi računa da ne strada više nego što zaslužuje.
To može jedino rusija da reši i kinezi naravno. Eu je stara qrva u raspadu.

Autorska
Svet mora stati na put zlu koji predvodi SAD sa NATO i taj terorizam koji oni primenjuju kao da je sredstvo sasvim prihvatljivo i bez kažnjavanja.
BRIKS je sada jedini način da im se stane na put i Srbija koja sada tumara u pridvorju NATO-a morala bi mnogo opreznije da vodi računa da ne strada više nego što zaslužuje.
ja ne znam zasto se stalno pominje to da je Srbija blizu NATO, samo sto nije usla, ................kada znamo da 80 posto gradjana Srbije pljuje na NATO.(ostalih 20 posto su crnogorci, siptari, .......)

Da li Srbija po tim kriterijuma kulture i svesti danas pripada NATO?

Po svemu sudeci da.
Snazna okrenutost ka novcu.
Strategije i taktike koje ne uzimaju u obzir da je cilj sacuvati dusu i telo ljudi nego samo efektivno prisustvo...
Egoizam..
Spremnost za potpunu prodaju svega je veca nego u NATO zapadnim eu zemljama..
Po tome smo veci NATO od NATOa....
Sto je nekako uvek zanimljivo kod Srba, ta zelja da budu veci od orginala...
Cak i kao Srbin....nadjes tri razlicita orginala, stvarno su orginali , jedan posten Srbin, jedan Srbenda, i jedan prost Srbin , onaj sto voli da se u busu hvali kako je poslao sina u BG da studira , mora da ga znas....uocljiv momak...
I opet ce se ostali napenaliti da su orginalniji od ova tri orginala, a to je nemoguce....stvarno je nemoguce biti orginalniji od tih koje sam odabrao....ali eto Srbi imaju to u krvi i zato ce uvek biti veci NATO od NATOa, gluplji ameri od Amera, veci vernici od Apostola....uzdrzao sam da pomenem Boga....da ne budem bas Srbin svaki put...
Извини, али не пише се оргинал већ оригинал.

Back