Zanimljiva postavka, ali je tacna...
Srbija se nije odrekla zla i postala je pakao...
U Srbiji skoro kao da stanuje djavo , znaci ucini dobro delo vratice ti se zlo...
A ima smisla takva reakcija sveta...
Ili Boga..
Ako velika vecina oko tebe ima shvatanja i vrednosti koje su bliske djavoljim, sta ces ti tu , prvo to , eto ti kazna pa bezi odatle...iako je lepa zemlja..
Drugo ako vecina veruje u to zlo kao da je pravi izbor za njih , oni kreiraju svog Boga, koji je ustvari zlo ali je njihov Bog, daje im ono sto ocekuju i zele..
I uskladjeni su svi u tom zlu u kojem zive i ne vide ga kao zlo...
Ko u Srbiji vidi zlo , niko....
Srbi su pravednici i tako dobri i zlatni i pravi vernici , veruju u dobre osobine, i gaje ih i tako dalje i dalje...
I tako je formirana Srbija...
Tako je formiran na neki drugi nacin NATO zapad, morali su da postanu NATO zapad i onda je to uslo u njihova shvatanja kad su dobri , kad su losi , isto kao i kod Srba danas.
Uzmite Srbina iz 1970 i danas, pa taj ne bi prestajao da pljucka po svemu sto vidi danas...
Kazu da tv serijali kreiraju nekad i baze porodica, npr pozoriste u kuci je serija koja je kreirala prvu gradjansku Srbiju , a ne sivi dom ili neka druga serija....
Seoska sredina je ostala nedirnuta tom serijom , ali je gradska formirana....
Kasnije su formirali i seosku sredinu raznim serijama...mozda ljubav na seoski nacin, nisam gledao ili u novije vreme selo gori baba se ceslja...nisam gledao takodje...
Ali ocigledno se povremeno javi potreba da neko formira ideal gradskog i ideal seljackog zivota...
Ako je tako u Srbiji , tako je i u pojedinim zemljama nato...NATO..
Ja ne znam sta kreira Grke, Grke ovako i Grke na ostrvima, , ne znam, ali nesto jeste....