SAD i NATO mora nekako biti kažnjen jer u suprotnom terorizam u njihovim rukama biće blagosloven kao Božija ruka

nesko101

Elita
Poruka
19.101
Autorska
Svet mora stati na put zlu koji predvodi SAD sa NATO i taj terorizam koji oni primenjuju kao da je sredstvo sasvim prihvatljivo i bez kažnjavanja.
BRIKS je sada jedini način da im se stane na put i Srbija koja sada tumara u pridvorju NATO-a morala bi mnogo opreznije da vodi računa da ne strada više nego što zaslužuje.

Zanimljiva postavka, ali je tacna...
Srbija se nije odrekla zla i postala je pakao...
U Srbiji skoro kao da stanuje djavo , znaci ucini dobro delo vratice ti se zlo...
A ima smisla takva reakcija sveta...
Ili Boga..

Ako velika vecina oko tebe ima shvatanja i vrednosti koje su bliske djavoljim, sta ces ti tu , prvo to , eto ti kazna pa bezi odatle...iako je lepa zemlja..
Drugo ako vecina veruje u to zlo kao da je pravi izbor za njih , oni kreiraju svog Boga, koji je ustvari zlo ali je njihov Bog, daje im ono sto ocekuju i zele..

I uskladjeni su svi u tom zlu u kojem zive i ne vide ga kao zlo...
Ko u Srbiji vidi zlo , niko....
Srbi su pravednici i tako dobri i zlatni i pravi vernici , veruju u dobre osobine, i gaje ih i tako dalje i dalje...

I tako je formirana Srbija...

Tako je formiran na neki drugi nacin NATO zapad, morali su da postanu NATO zapad i onda je to uslo u njihova shvatanja kad su dobri , kad su losi , isto kao i kod Srba danas.
Uzmite Srbina iz 1970 i danas, pa taj ne bi prestajao da pljucka po svemu sto vidi danas...
Kazu da tv serijali kreiraju nekad i baze porodica, npr pozoriste u kuci je serija koja je kreirala prvu gradjansku Srbiju , a ne sivi dom ili neka druga serija....
Seoska sredina je ostala nedirnuta tom serijom , ali je gradska formirana....

Kasnije su formirali i seosku sredinu raznim serijama...mozda ljubav na seoski nacin, nisam gledao ili u novije vreme selo gori baba se ceslja...nisam gledao takodje...
Ali ocigledno se povremeno javi potreba da neko formira ideal gradskog i ideal seljackog zivota...

Ako je tako u Srbiji , tako je i u pojedinim zemljama nato...NATO..
Ja ne znam sta kreira Grke, Grke ovako i Grke na ostrvima, , ne znam, ali nesto jeste....

Da li Srbija po tim kriterijuma kulture i svesti danas pripada NATO?

Po svemu sudeci da.
Snazna okrenutost ka novcu.
Strategije i taktike koje ne uzimaju u obzir da je cilj sacuvati dusu i telo ljudi nego samo efektivno prisustvo...
Egoizam..
Spremnost za potpunu prodaju svega je veca nego u NATO zapadnim eu zemljama..
Po tome smo veci NATO od NATOa....
Sto je nekako uvek zanimljivo kod Srba, ta zelja da budu veci od orginala...
Cak i kao Srbin....nadjes tri razlicita orginala, stvarno su orginali , jedan posten Srbin, jedan Srbenda, i jedan prost Srbin , onaj sto voli da se u busu hvali kako je poslao sina u BG da studira , mora da ga znas....uocljiv momak...
I opet ce se ostali napenaliti da su orginalniji od ova tri orginala, a to je nemoguce....stvarno je nemoguce biti orginalniji od tih koje sam odabrao....ali eto Srbi imaju to u krvi i zato ce uvek biti veci NATO od NATOa, gluplji ameri od Amera, veci vernici od Apostola....uzdrzao sam da pomenem Boga....da ne budem bas Srbin svaki put...

Autorska
Svet mora stati na put zlu koji predvodi SAD sa NATO i taj terorizam koji oni primenjuju kao da je sredstvo sasvim prihvatljivo i bez kažnjavanja.
BRIKS je sada jedini način da im se stane na put i Srbija koja sada tumara u pridvorju NATO-a morala bi mnogo opreznije da vodi računa da ne strada više nego što zaslužuje.
Samo AV moze stati na kraj ovom svjetskom ludilu.

Autorska
koliko to treba srbija da strada a da bude u okviru zasluge...što se pod tim podrazumijeva ...

Poslednja izmena od moderatora:
Autorska
Neško, opet si nešto pomešao. Teroristi su Hamas, Hezbolah i ta ekipa.

Kad se oslobodis zla, onda mozes stvari da vidis realno... Da nema policije u Srbiji(te sile), takodje bi nasta haos...Iako su cesto nepravedni iz naseg ugla...
Koja si ti nacističina mojko Božija.
Pazi ti tebe,da nema policije u Srbiji a da nema granice tvoja Hrvatska vi bi jurili Srbe da koljete gde stignete.

Back